≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

 

Svadbeno veselje Dane Karić i njene jače polovine Nikole Stoilkovića upričeno je u jednom beogradskom restoranu. Pozvano je dosta zvanica. Pored članova porodice Karić, sve najlepše mladom bračnom paru poželeli su i njihovi prijatelji, među kojima su brojne poznate ličnosti.

 

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

 

Dana Karić, ćerka Bogoljuba Karića, udala se za svog izabranika Nikolu Stoilkovića iz Vranja. Svadbeno veselje upriličeno je u Vili Jelena na u Beogradu.

 

 

Vatrogasna jedinica šibensko-kninske županije saopštila je danas da se požar, koji od srede plamti na planini Promina, u toku noći ponovno razbuktao i to na nepristupačnom terenu, zbog čega dvadesetak vatrogasaca ne mogu da ga ugase, prenosi Hina. Više o požaru pročitajte OVDE.

 

Ako nešto znate iz iskustva, to je činjenica da ispijanje previše alkohola za doček može da vam napravi prvojanuarski pakao. Na sreću, postoji hrana koja će vam pomoći da popijete više, duže ostanete budni i da izbegnete mamurluk i ponašanje zbog kojega ćete žaliti.

 

Više o ovome pročitajte OVDE.

 

Aca Lukas sinoć je održao veliki koncert na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu! Kako je poznati pevač reagovao kada se jedna devojka probila na binu, pored obezbeđenja, pogledajte OVDE.

 

Dragan Pjević, tumač Kremanskog proročanstva, tumačeći navode vidovite porodice Tarabić, navodi da se u septembru 2017. godine sprema neka vrsta apokalipse u svetu i da će tada svi da pohrle u našu zemlju u potrazi za spasom.

 

Tradicija se nastavlja – rekli bi stanovnici Bloka 45. Sada je već postalo uobičajno da se mlađi stanovnici iz novobeogradskog bloka okupljaju svakog 31. decembra u 18 časova i sa dosta pirotehnike na spektakularan način obeležavaju dolazak Nove godine.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA