Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

Dok većina novogodišnje i božićne praznike smatra najlepšim periodom godine i provodi ih u krugu porodice i prijatelja, pažnju jednog Beograđanina privukla je potresna scena koja se juče odigrala na Autobuskoj stanici u Beogradu i koju je opisao u svom Fejsbuk statusu.

Godina za nama na polju svetske politike bila je teška, napeta, neočekivana i posve uzbudljiva. Analitičari su procenili da je možda i najgora u poslednjih nekoliko godina, sumirajući utiske i dešavanja koja su je obeležila. Godina koju bi mnogi da zaborave.

Iako tek na zamaku, sve oči sada su uprte ka 2017. i onome što nas čeka u istoj.

Više o procenama analitičara pročitajte OVDE.

Dosta je bilo “zamajavanja”, lažne zime i čekanja na hladnoću. Tek sada nailazi ono pravo – surove temperature od kojih se lede i kosti!

Srpska skijašica Nevena Ignjatović zauzela je 19. mesto na trci u Zagrebu, u kojoj je titulu osvojila Slovakinja Veronika Velez – Zuzulova.

Više o Neveni pročitajte OVDE.

Učesnici popularnog kviza “Slagalica“, prilikom svog predstavljanja u emisiji, potvrdili su najveći problem našeg društva.

Na Jutjubu se pojavio video rekapitulacije nekih emisija ovog kviza, a učesnici su bili ekonomisti, profesori srpskog jezika i književnosti, elektrotehničari, filolozi, geografi, psiholozi, mašinski tehničari, pedagozi.

Marina Maljković i definitivno nije više selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije.

Nakon što je magazin “National Enquirer” podigao silnu prašinu tekstom u kojem tvrdi da je Anđelina Džoli hitno primljena u bolnicu i da se navodno nalazi u kritičnom stanju, svi se pitaju šta se dešava sa slavnom glumicom, pa zato i ne čudi što su neverovatnu pažnju izazvale najnovije Anđelinine fotografije.

Više o Anđelini Džoli možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA