≫ 

MONSTRUM NA SLOBODI: Serijski ubica Menson izašao iz zatvora, svi kriju pravi razlog (FOTO) (VIDEO)

Menson je vodio sektu "Porodica" i služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva sedam osoba 1969. godine u Los Anđelesu

  • 1
Foto: Wikipedia/California Department of Corrections and Rehabilitation Foto: Wikipedia/California Department of Corrections and Rehabilitation

Zloglasni masovni ubica Čarls Menson završio je u bolnici u Bakersfildu, a njegovo stanje je vrlo ozbiljno, javljaju strani mediji, koji je pokušavaju dobiti više informacija o Mensonovom stanju, ali zatvorski zvaničnici zbog njegove privatnosti nisu mogli reći ništa više.

DROGIRAO HOMOSEKSUALCE I SILOVAO IH DO SMRTI: Jezivo pismo serijskog ubice (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, danas 82-godišnji Menson, vodio je sektu "Porodica", i služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva sedam osoba 1969. godine u Los Anđelesu, među kojima je bila i trudna Šeron Tejt, supruga Romana Polanskog. Menson je 1969. godine osuđen na smrt, ali je kazna ipak preimenovana na doživotnu zatvorsku kaznu sa mogućnošću puštanja na uslovnu slobodu.

Tog avgusta 1969, sekta je po njegovom nalogu ubila glumicu Šeron Tejt, koja je bila trudna, i četvero drugih ljudi koji su se u trenutku ubistva našli u kući koju je Tejt delila sa svojim suprugom Romanom Polanskim u blizini Beverli Hilsa. Sledeće večeri izmasakrirali su vlasnike prodavnice Lena i Rozmeri La Bjanku u Los Felizu, predgrađu Los Anđelesa.

Menson nije sudelovao u ubistvima, ali su izvršena po njegovom nalogu.

Tokom služenja kazne Menson je bio sve samo ne uzoran zatvorenik. Prekršio je nekoliko zatvorskih pravila od proteklog saslušanja o puštanju na uslovnu slobodu. U nekoliko navrata je kod njega pronađeno oružje i mobilni telefoni, uz pomoć kojih je kontaktirao osobe u Kaliforniji, Nju Džerziju i na Floridi.

Foto: Profimedia/Polaris Foto: Profimedia/Polaris

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    4. januar 2017 | 12:23

    E ameri i vi ste prsli toliko godina cuvali hranili ovog bolesnika nije zasluzio ni dan da zivi posle presude odmah na elektricnu stolicu i kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA