≫ 

Koleginica nam poslala sve poruke koje je njen otac dobio za Badnje veče i plačemo od smeha već 2 sata

Uključite se i vi, šaljite nam svoje

  • 7
Foto: Facebook Foto: Facebook

SMS poruke koje su godinama dominirale srpskim telefonima godinama polako odlaze u istoriju (ali ih mi ne zaboravljamo), ali danas imamo Viber umotvorine namenjene pravim domaćinima, Srbima, rodoljubima...

Nekome su smešne, nekome je preko glave svih tih čestitki, a najnoviji trend pravljenja Viber grupa u kojima zna da bude i po 50 ljudi koji se zatrpavaju božićnim porukama su nešto što vas čeka i ovaj put. Ovo Badnje veče, ovaj Božić.

Razmišljali smo kako da vas ove godine nasmejemo sa "ubitačnim" porukama, kad se koleginica Jelena dobrovoljno javila da nam prosledi sve fotke koje kako kaže, njen otac tradicionalno dobija dok čeka i proslavlja Božić.

Uživajte:

SMS SMS

- Da imaš telo k'o bilder bodi, na lotou sedmicu ubodi, mir Božiji, Hristos se rodi.

- Tvoja leva noga je Božić, a desna Nova godina. E, zato ću svratiti između praznika.

- Audija karavana želim vam za Badnjeg dana i 100 kvadrata nadogradnje želim vama za veče Badnje.

- Dobri dome Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi i neka se Hristos rodi.

Foto: Facebook Foto: Facebook
Viber Viber

Ove Božićne večeri hiljade čestitki traže putove svoje, kroz guste pahulje snega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umesto mene!

- Iz gnezda sokolova i jazbine gorskog vuka, tebi piše i pozdravlja, ljutog zmaja desna ruka, ispaliću ceo šaržer i rakiju popi za te, srećan Božić brate.

- Dok domacin greje rakiju, svi se sabiraju oko tepsiju, tu je pasulj, riba i sveća, nek te na Bozic prati sreća, nek ti se ispune sve želje dok se iz rernu prasence smeje, ono nek se peče, a tebi nek je sretno Badnje veče.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Neka holesterol teče ol over jor bodi, Mir Božji Hristos se rodi.

- Dok se mučiš sa posnim oslićem, nešto lepo mirišeš nosićem, to u rerni prasence se peče, dobri dome, srećno badnje veče!

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Kuc-kuc… Ima li koga? Daj otvori smrznuću se napolju! Zašto me tako zbunjeno gledaš? Pa ja sam samo mali anđeo koji je i tebi došao i poželeo da ti sve krene na bolje, da imaš snage i volje, ljubav da ti bude kao najlepši san i da ti cela godina bude lepa kao Badnji dan!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Naravno, ništa bez vas. Ukoliko ste i vi dobili neke kreacije, pošaljite nam. U inbox Fejsbuk stranice ili u komentarima ispod teksta ostavite poruke. Trudićemo se da u naredna 24 časa apdejtujemo listu najupečatljivijih tekstualno-vizuetlnih poruka.

VIDEO - Kako se nekad slavio Božić, a kako danas: Ovo su običaji za najradosniji hrišćanski praznik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hskfm

    6. januar 2017 | 19:27

    Najjace je kad neko tvom ocu(tj od koleginice) pise:- Tvoja leva noga je Božić, a desna Nova godina. E, zato ću svratiti između praznika.

  • The Spatula

    6. januar 2017 | 19:52

    Želim ti puno sreće i čestitam BADNJE VEČE! Od ponoći da te zvezda sreće vodi-MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!!!

  • Marija

    6. januar 2017 | 22:33

    Iz godine u godinu dobijem poruke takvog sadržaja i ne znam šta da odgovorim. Posebno kad kao treba da zvuči šaljivo. Ja se stvarno ne želim šaliti s tim. Užas. Ali.. Srecno badnje veće i hristos se rodi, zavisi gde se nalazite :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA