≫ 

U TOKU JE POTRAGA ZA NAPADAČEM IZ ORLANDA: Ubio trudnicu i policajku, 15 škola zatvoreno!

Lokalni mediji prenose izjave svedoka da je ona pokušala da zaustavi pljačkaša "Volmartu" kada je on počeo da puca

  • 0

U Orlandu na Floridi vlasti su danas zatvorile 15 škola, jer je u toku potraga za osumnjičenim ubicom policajke, koja u trenutku napada nije bila na dužnosti.

NEREDI U DANSKOJ: Pucano u policajce, organi reda u poteri za osumnjičenima (FOTO) (VIDEO)

Policija Orlanda je potvrdila da je njihova pripadnica Debra Klejton ubijena. Ona je, kako tvrde već veteran u svom poslu kojim se bavila 17 godina.

Lokalni mediji prenose izjave svedoka da je ona pokušala da zaustavi pljačkaša "Volmartu" kada je on počeo da puca, navodi RT. U nju je pucao više puta u 07.15, a preminula je u 07.40.

Iz kancelarije šerifa okruga Oranž su još rekli da je Lojd nakon policajke, pucao u zamenika i pobegao.

Kako kažu u kancelariji šerifa, on je ukrao vozilo i pobegao. Potom je napustio ukradeno vozilo u blizini Rouzmonta i Sinerlejn parkinga. Kancelarija je pozvala javnost da se ne približavaju Lojdu ako ga vide.

Osumnjičeni je identifikovan kao Markit DaMangzlo Lojd koji je tražen i zbog ubistva trudnice koje se dogodilo u decembru, piše heavy.com.

On je, inače, završio gimnaziju u Majnard Evansu kako stoji na njegovoj Fejsbuk stranici. Stranicu nije posećivao od 13. decembra kada je objavio post: "Vreme je za ponovno napajanje". To je bilo dan nakon što je ubijena njegova trudna devojka Sejd Nikson (24). Takođe je postavio simak uživo iz kluba samo nekoliko trenutaka pre pucnjave.

Lojd, navodno, od pre ima kriminalni dosije jer je u avgustu 2016. uhapšen i optužen za napad i pljačku.

(Telegraf.rs/Tanjug/heavy.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA