Kragujevac blokiran zbog pucnjave: Mladić upucan u nogu u centru grada! (FOTO)

Još nije jasno da li je u pitanju šenlučenje mušterija iz nekog od okolnih kafića ili obračun kriminalnih grupa

  • 2

U glavnoj ulici u Kragujevcu, Kralja Aleksandra I Karađorđevića, danas oko 15 sati dogodla se pucnjava između dve grupe muškaraca. Svedoci kažu da su čuli nekoliko pucnjeva.

Do 15.20 sati policija je blokirala polovinu glavne ulice. Prema našim nezvaničnim informacijama, jedan mladić je upucan u nogu.

U Kragujevcu za tri nedelje umrle dve porodilje

Policija sumnja da je bomba u Kragujevcu nastavak obračuna započetog masovnom tučom prošle nedelje

Jedan od svedoka, radnik obližnje prodavnice, kaže da je pucnje čuo oko 15.10 sati, ali da nije siguran koliko puta su zapucali.

- Bilo je ovih dana dosta petardi, pa niko nije siguran šta je čuo. Uglavnom, dve grupe muškaraca sukobile su se najpre na trotoaru i pešačkom prelazu, gde se iz glavne ulice ulazi u Skerlićevu.

- Bilo ih je četvoro ili petoro. Svađali su se, čak su se i grudvama gađali, pa su zapucali. Jedan od njih krio se iza parkiranog automobila. Onda je nastao tajac. Niko nije smeo da izađe iz lokala, od straha da ne bude ubijen ili nađe telo na sred ulice. Ne znam kako je bilo pešacima, sve se dešavalo u vreme najveće gužve u gradu -  kaže sagovornik Telegrafa.rs.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Glavnu ulicu za nekoliko minuta je ispunila policija, a ulica je blokirana nekoliko stotina metara. Hitna pomoć je bila na licu mesta, ali svedoci kažu da nisu videli da je neko unet u vozilo. Takođe, na samoj ulici nije bilo hapšenja, ali je u toku uviđaj.

Policija još nije saopštila detalje o događaju, a bilo kakva detaljnija informacija verovatno se neće znati pre sutrašnjeg dana. 

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

Još nije jasno da li je u pitanju šenlučenje mušterija iz nekog od okolnih kafića ili obračun kriminalnih grupa.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voja

    12. januar 2017 | 18:46

    i sta sad....njih deset policajaca se setka tu, stavili ruke u dzepove i sta rade, cekaju da nece da se neko od njih vrati.ne razumem....te dve grupe tih nalozenih mangupcica na baterije vec par godina se nesto dzarkaju i niko jos nije odgovarao, pucali su vec jednio na drugem sad vidim da su poceli i grudvama da se gadjaju, postaje ozbiljno...ministre policije, reaguj brzo,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA