Apel Telegrafa urodio plodom: Nenadu već stigla pomoć, dečica skakala od sreće kada su videla pakete hrane!

- Zovu me ljudi, imam preko sto poziva, stvarno sam iznenađen i beskrajno zahvalan. Dobio sam i ponude za posao - kaže Nenad za Telegraf.rs

  • 62

Nenad Dimitrijević (33) koji zbog nemaštine nije jeo šest dana, a potom završio na VMA, već je dobio prve pakete hrane, a posle objavljivanja ove potresne priče na sajtu Telegraf.rs, javilo mu se preko 100 ljudi. Traže adresu, pitaju kako da mu dostave hranu,  a neki mu nude i posao.

Nenad nije jeo 6 dana, pa završio na VMA: "Ne mogu da jedem, kad znam da deca nemaju"

Evo kako možete da pomognete Nenadu iz Grocke koji nije jeo šest dana

Nenad je posle današnje akcije dobrih ljudi šokiran i zatečen, jer kako kaže, nije očekivao da će mu neko pomoći:

- Zovu me ljudi, imam preko sto poziva, stvarno sam iznenađen i beskrajno zahvalan. Dobili smo danas 4-5 paketa hrane, imamo svega, bilo bi glupo da smo neskromni, pun je frižder hrane za decu i to mi je najbitnije - kaže Nenad.

Komšije kažu da je prizor bio nesvakidašnji kada je stigla pomoć, dečica su skakala od sreće:

Foto: Twitter Foto: Twitter

- Nije bilo suza, nije bilo plakanja, ali su se jedva suzdržavali da ne zaplaču. Njegova supruga je taj prvi paket, koji je bio veći, otvorila i deci na sto stavila sve. Vi ne možete da zamslite koja je to sreća bila, ne može se opisati rečima - kaže njegov komšija.

On takođe dodaje da je Nenad bio potpuno šokiran i da se sav tresao.

Podsetimo, ukoliko želite da pomognete ovoj porodici možete se javiti na Nenadov telefon 061/27-99-138 ili poslati pakete hrane na adresu Karađorđeva ulica 95, Ritopek, Grocka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blagosloven....

    13. januar 2017 | 00:26

    Ruka koja daje je uvek iznad one sto prima...hvala svima...!!!

  • Leptirica

    13. januar 2017 | 00:15

    Hvala Telegraf za ovu humanu i ljudsku Akciju ❤️ ❤️ i ja cu poslati Paket uvek moze nešto da se odvoji za Ljude koji su zaista u Nevolji

  • zyna

    13. januar 2017 | 00:18

    Hvala Bogu i dobrim Ludima Hvala Telegrafu.. i treba se pomoc bez obzira koja je vjera,,budimo ljudi..sa srcem i dusu ja sam izel broj ovog covjeka pa cu ga na moj fb objavit da mu se pomogne..i ja koliko mogu nek dragi Bog sacuva meen i moju djecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA