≫ 

ČUDO: Ukradena kao beba, nađena posle 18 godina! (VIDEO)

- Potpuno liči na svog tatu. Ponaša se kao da smo sve vreme bili u prilici da pričamo. Rekla nam je da će uskoro doći da nas vidi - rekla je Vilma Ejken

  • 3

Amerikanka Kamaja Mobli, koja je kao novorođenče ukradena iz bolnice na Floridi, pronađena je posle 18 godina u Južnoj Karolini, gde je policija uhapsila ženu koja ju je odgajila i osumnjičila je za njeno kidnapovanje.

Zbog otmice milionerke u Kanu, uhapšeni menadžer restorana, beskućnik i propali paparaco

AP navodi da je beba bila stara svega osam sati kada ju je 1998. iz bolnice Univerztitetskog medicinskog centra u Džeksonovilu odvela žena koja se predstavljala kao medicinska sestra.

Policija je uhapsila 51-godišnju Gloriju Vilijams iz Volterboroa, kojoj je pod optužbom za kidnapovanje određen pritvor.

U Džeksonvilu je prava porodica Moblijeve "plakala od sreće" nakon što joj je policijski detektiv saopštio da im je "beba" pronađena.

Posle samo nekoliko sati devojka je uspostavila prvi kontakt sa njima putem video četa.

OVOG AMERIKANCA SU PRE 12 GODINA SVI SAHRANILI: A sad se saznalo da je živ i da drži časove engleskog Kim Džong Unu (FOTO) (VIDEO)

- Potpuno liči na svog tatu. Ponaša se kao da smo sve vreme bili u prilici da pričamo. Rekla nam je da će uskoro doći da nas vidi - rekla je američkoj agenciji baba po očevoj strani Vilma Ejken.

Šerif grada Džeksonvila Majk Vilijams izjavio je danas da je Moblijeva identifikovana analizom DNK i dodao da ona nije ni znala koje ime je nosila po rođenju.

Prema rečima Vilijamsa, devojka je u dobrom stanju, ali je preneražena zbog ovog saznanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    14. januar 2017 | 11:12

    Znao sam da kradja beba nije nas izum da smo to od nekog videli a od koga druvog nego od antihrista od kojoh poticu sva zla obog sveta

  • Boki

    14. januar 2017 | 08:04

    PA MOGLA JE I LEPSU BEBU DA UKRADE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA