NEZAPAMĆEN ŠVERC DROGE U SRBIJI: Stavila heroin u vaginu, pa otišla sinu u posetu u Zabelu

Prilikom pretresa, službenici su ustanovili da nešto nije u redu, pa su detaljnim pregledom otkrili o čemu je reč i odmah je priveli

  • 8

Stražri Kazneno - popravnog zavoda Zabela, sprečili su Dušicu N. u pokušaju da sinu osuđeniku Marku K. (36) dostavi narkotike, koje je sakrila u svoju vaginu!

Kristijanu u zatvoru OZBILJNO ugroženo zdravlje, svakodnevno trpi VELIKE BOLOVE!

UČESNIK "PAROVA" SAM SEBE RANIO: Nije upucan, ISEKAO SE ZBOG DEVOJKE!

Kako prenose beogradski mediji, sin i majka imali su razrađenu taktiku dostavljanja narkotika u požarevačkom zatvoru. Pored grama praška braon boje, za koji se pretpostavlja da je heroin, a koji je ugurala u svoju vaginu, Dušica je sakrila na isto mesto i četiri tablete brupenorfina.

Prilikom pretresa, službenici su ustanovili da nešto nije u redu, pa su detaljnim pregledom otkrili o čemu je reč i odmah je priveli.

Kako prenose mediji, žena je tokom jednočasovne posete planirala da sve izvadi iz sebe, potom da svom sinu da to proguta, a on bi kasnije, izbacio iz organizma kesice i imao nedozvoljene supstance za korišćenje neko vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    16. januar 2017 | 09:54

    Pa zar posetiocima u zatvoru vrse ginekoloski pregled?

  • Vota

    16. januar 2017 | 11:32

    Ne znamo da li mu je majka dosla na roditeljski sastanak ili na otvorena vrata vidim da se zatvorenici iz te zabele sve cesce obracaju javnosti sto pismeno sto audio pa me zanima kad osudjenici tamo drze konferencije za stampu

  • Nira

    16. januar 2017 | 10:14

    Šta reći požrtvovana majka:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA