Siniša Zlatić (38) pred sudom zbog najvećeg masakra u Srbiji: Počinje najiščekivanije suđenje za ubistvo 5 i ranjavanje 20 ljudi u Žitištu!

Zlatić je optužen da je 2. jula 2016. godine u letnjoj bašti kafea "Late Makijato" iz automatske puške ispalio 26 metaka i ubio Dijanu Zlatić, Stevana Jojića i Vladimira Mijatovića iz Žitišta, Jovanu Popović iz Banatskog Karađorđeva i Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca

  • 4

Pred Višim sudom u Zrenjaninu danas će početi suđenje Siniši Zlatiću (38), optuženom da je prošle godine u Žitištu ubio pet i ranio 22 osobe.

Suđenje monstrumu iz Žitišta počinje 18. januara

Otac ubice iz Žitišta posetio je sina u zatvoru samo da bi ga pitao JEDNO PITANJE!

Zlatić je optužen da je 2. jula 2016. godine u letnjoj bašti kafea "Late Makijato" iz automatske puške ispalio 26 metaka i ubio Dijanu Zlatić, Stevana Jojića i Vladimira Mijatovića iz Žitišta, Jovanu Popović iz Banatskog Karađorđeva i Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca.

Pored optužbe za teško ubistvo, Zlatić će odgovarati i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja i eksplozivnih naprava jer je na tavanu svoje kuće u Žitištu krio automatsku i poluautomatsku pušku, kao i više komada municije različiog kalibra.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    18. januar 2017 | 10:25

    Dozivotna robija a da ga nehranimo uvedite smrtnu jer toliko mrtvih i ranjenih mladih zivota je otislo pa nije fer da on zivi?

  • Pionir

    18. januar 2017 | 10:25

    Sudjenje? Posle svega sto je uradio? Zbog ovakvih ponovo uvesti smrtnu kaznu.

  • Mihajlo

    18. januar 2017 | 10:33

    Smrtnu kaznu uvesti za ovo smeće od čoveka !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA