Ponovo promenjena trasa "srpskog voza"

Voz, ukrašen motivima srpske kulturne baštine sa Kosova i Metohije, prevoziće putnike na relaciji Kraljevo - Čačak - Požega - Užice

  • 14

Specijalno ukrašena kompozicija dizel motornog voza, koja je trebalo da saobraća između Beograda i Kosovske Mitrovice, sledećih deset dana, počev od sutra, prevoziće putnike na relaciji Kraljevo-Čačak-Požega-Užice.

"Srpski voz" od jutra ponovo na pruzi, ali menja trasu!

Biser za biserom stiže: Albanci će da istraže da li je linija Kraljevo-Mitrovica legalna?!

U saopštenju koje je medijima dostavilo preduzeće "Srbija voz" navodi se da će građani tog dela Srbije biti u prilici da se voze vozom koji je ukrašne motivima srpske kulturne baštine sa Kosova i Metohije.

O narednim relacijama na kojima će ovaj voz da saobraća, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    18. januar 2017 | 16:37

    Шаљите га по Европи, да видимо где ће да га пусте. Неспособни полтрон Марко Ђурић да добије отказ и да из свог џепа надокнади трошкове фарбања воза и оног бламирања од пре неки дан.

  • Dag

    18. januar 2017 | 16:47

    Voz,bez voznog - reda... (Ja sam ateista,ali me je - sramota.Postujem veru i vernike,kao i tradiciju,freske,ikone.Mesto im nije u - vozu.Nema - smisla.)...

  • Ljiljana*

    18. januar 2017 | 15:16

    Zavitlavate se i skrnavite svetinje vozajuci ih od nemila do nedraga.Velika je to mizerija! Stavite na vagone likove nasih vodja (koji potopise V.Gravanicu ) pa ih razvozite do Tunguzije!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA