Rusija osudila uvođenje sankcija SAD Dodiku

- Snažno osuđujemo ovaj tendenciozni korak. Razmatramo ga kao još jedan dokaz grozničavih pokušaja odlazeće administracije Baraka Obame da veštački komplikuje dalje međunarodne napore u postkonfliktnom rešenju na Balkanu i drugim regionima - navodi se u saopštenju ruskog ministarstva

  • 18

Rusija osuđuje uvođenje sankcija Ministarstva finansija SAD protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

Dodikov "ponos" skupo će koštati Srbe i Republiku Srpsku (FOTO)

- Snažno osuđujemo ovaj tendenciozni korak. Razmatramo ga kao još jedan dokaz grozničavih pokušaja odlazeće administracije Baraka Obame da veštački komplikuje dalje međunarodne napore u postkonfliktnom rešenju na Balkanu i drugim regionima - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu ruskog ministarstva.

Američki Stejt department saopštio je juče da je predsednik RS Dodik stavljen na "crnu listu" SAD.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Желе

    18. januar 2017 | 17:28

    Шта йе то лепо америка урадила

  • Joca

    18. januar 2017 | 18:12

    E, Ameri, Ameri mnogo ste zla naneli svetu i vasa sveca polako dogoreva, necete jos dugo da vladate svetom, Kolumbo je kriv sto vas otkrio da postoite. Svaka cas Putinu, brani pravoslavlje a Ameri bi da ni jedan pravoslavac ne bude u svetu.

  • Vosa

    18. januar 2017 | 18:04

    Rusija osudila. I sta dalje? Bezveznjaci obici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA