Poslednja poruka iz ukletog italijanskog hotela: Jeziv poziv u pomoć ljudi zatrpanih ispod lavine (FOTO) (VIDEO)

– Izašao sam do kola kada je lavina krenula. Ja sam bio taj koji je spasiocima javio da smo zarobljeni. Ispod snega su i dalje moja žena i dvoje dece – rekao je Đanpaolo Paleta

  • 2

"Pomozite, umiremo od hladnoće", glasila je jedna od SMS poruka gostiju hotela koje su tokom noći poslali policiji i spasiocima, preneli su italijanski mediji.

Italijanski hotel smrti je juče bio najlepši san: Munjevita lavina ga je izbrisala sa zemlje, kao i sve u njemu (FOTO) (VIDEO)

Đampjero Parete, jedan od preživelih, izašao je na parking hotela kako bi uzeo nešto iz automobila neposredno pre lavine, a zatim je uspeo da se izvuče iz snega.

On je sa Fabijom Salcetom video lavinu kako kreće i dojavili spasiocima.

– Izašao sam do kola kada je lavina krenula. Ja sam bio taj koji je spasiocima javio da smo zarobljeni. Ispod snega su i dalje moja žena i dvoje dece – rekao je Đanpaolo Paleta za "Rai njuz".

Jezivi snimci italijanskog hotela u lavini, prizori iz hodnika i soba su još više zastrašujući (VIDEO)

- Sneg me je poklopio, ali sam uspeo da se oslobodim. Automobil nije bio zatrpan, pa sam sačekao spasioce - rekao je on za Ansu.

Foto: Tanjug/AP/ANSA Foto: Tanjug/AP/ANSA

Podsetimo, snežna lavina obrušila se na hotel u planinskoj oblasti regije Abruco, a italijanski mediji danas javljaju da ima mrtvih i da su spasilačke ekipe izvukle telo prve žrtve.

STRAŠNA TRAGEDIJA PONOVO ZADESILA ITALIJU: Izvlače ljude i decu iz lavine, pronađen prvi leš! (FOTO) (VIDEO)

Ansa navodi da je oko 30 ljudi, među kojima ima i dece, boravilo u malom hotelu koji je sinoć potpuno zatrpala lavina, najverovatnije pokrenuta posle zemljotresa.

Pozivajući se na šefa spasilačkog tima, Ansa je na sajtu objavila da ima "mnogo mrtvih".

Pogledate video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA