Obama sočno izljubio Melaniju pred Trampom, a onda je ona izvadila malu plavu kutiju (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko sekundi vladala je neprijatna situacija...

  • 10
Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Predsednik SAD-a Donald Tramp stigao je danas, zajedno sa suprugom Melanijom, u Belu kuću na čijem ulazu ih je dočekao odlazeći predsednički par - Barak Obama i dosadašnja prva dama Mišel Obama.

Melanija izgleda kao milion dolara: Pojavila se u nebesko plavom, zablistala kao najveća zvezda! (FOTO)

Po protokolu prvo su se rukovali odlazeći i dolazeći predsednik, Tramp je zatim poljubio Mišel, dok je Barak isto tako srdačno i uz poljupce dočekao buduću prvu damu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Međutim, ono što je svima zapalo za oko je paket, tačnije poklon koji je Melanija dala Mišel, upakovan u plavu Tifani kutiju.

Nekoliko sekundi vladala je neprijatna situacija jer je Mišel isprva delovala zbunjeno i nije znala šta će sa poklonom, ali su se zatim nasmejano postavili u poze za zvanično fotografisanje i time prekinuli ovaj čudan momenat.

Pogledajte snimak:

Nakon što zajedno popiju čaj, krenuće ka Kapitol hilu gde će biti obavljena svečana inauguracija novoizabranog predsednika SAD, prenosi Si-En-En.

Prijemu u Beloj kući, čiji su domaćini Barak i Mišel Obama, prisustvuje i novi potpredsednik SAD Majk Pens sa suprugom, kao i njegov prethodnik Džozef Bajden, takođe sa suprugom.

Prethodno je Tramp, otpočevši inauguracione aktivnosti, u biskupskoj crkvi Svetog Jovana u Vašingtonu prisustvovao crkvenoj službi sa svojom porodicom, Pensom i njegovom porodicom, članovima Kabineta i prijateljima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Istovremeno, Obama je danas poslednji put izašao iz Ovalne kancelarije, radne sobe predsednika SAD, gde je na stolu iz 19. veka ostavio Trampu pismo, preneo je AFP uz objašnjenje da je običaj da odlazeći predsednik ostavi ličnu poruku svom nasledniku.

Oko 18:00 sati, kako je najavljeno, Tramp i Pens položiće zakletvu na Kapitol hilu, a svečanosti će prisustvovati njihove porodice, porodica Obama, članovi Kongresa i Vrhovnog suda SAD, kao i mnogobrojni građani.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Uzbuđene pristalice novoizabranog predsednika SAD okupljaju se na Kapitol hilu u Vašigtonu gde će prisustvovati njegovoj inauguraciji, dok desetine demokratskih poslanika bojkotuju ceremoniju, a demonstranti blokiraju pristup lokaciji na kojoj će Tramp položiti zakletvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    20. januar 2017 | 16:44

    Koja razlika kad ih gledaš ovako zajedno :naša Melanija prava dama, a ova druga prava domaćica, samo joj još kecelja fali.

  • Čika Velja

    20. januar 2017 | 17:38

    Melanija ima cudan ucinak na okolinu???

  • stvarno?

    20. januar 2017 | 19:43

    Pa pruzila se prilika crncu da poljubi belu zenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA