Carinik je rutinski zaustavio "opel kadet" sa ćuprijskim tablicama, a kada je otvorio prtljažnik uhapsio je vozača istog časa! (FOTO)

Vozač, 51-godišnji Ćupričanin, nije posedovao nikakve dokaze o plaćenim dažbinama za robu

  • 9

Carinici su tokom vikenda u takozvanim "dubinskim kontrolama" zaplenili 163 kilograma rezanog duvana, saopštila je danas Uprava carina.

Carinik je na Horgošu rutinski pogledao "ford fokus": Onda je video šta vozač IMA NA SEBI i pozvao pojačanje

Kod naplatne rampe na ulazu u Vranje, 21. januara 2017. godine, carinici su zajedno sa policijom zaustavili automobil "Opel kadet" ćuprijskih registarskih oznaka, u čijem je prtljažniku pronađeno 70 kilograma rezanog duvana.

Vozač, 51-godišnji Ćupričanin, nije posedovao nikakve dokaze o plaćenim dažbinama za robu.

Dan ranije carinci su na poziv policije iz Vranja asistirali u zajedničkoj kontroli pomoćnih objekata u selu Vrtogoš pored Vranja.

Foto: Tanjug/Uprava Carina Foto: Tanjug/Uprava Carina

Prilikom pretresa je u šupi pored porodične kuće 20-godišnjeg srpskog državljanina pronađeno devet crnih kesa i četiri kutije sa rezanim duvanom, ukupne težine 93 kilograma, bez bilo kakve prateće dokumentacije.

Prema izjavi vlasnika, rezani duvan je radi dalje preprodaje nabavljen u Velikom Trnovcu.

Foto: Tanjug/Uprava Carina Foto: Tanjug/Uprava Carina

S obzirom da se radi o stranoj robi za koju nije postojala dokumentacija o poreklu i plaćenim dažbinama, u oba slučaja je pokrenut prekršajni postupak, a roba privremeno zadržana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    23. januar 2017 | 11:50

    Dobro, desi se da poneki sleper sa heroinom i prodje, sta da se radi ali najvaznije je da ove krupne kriminalce sa dve kese duvana, lego kockicama, milkama i salamama nepogresivo pronalazimo i hapsimo.

  • oko

    23. januar 2017 | 14:11

    državo ispoštujte obavezu prema nezaposlenim koji moraju imati minimum primanja da plate struju vodu hranu i grijanje pa onda oduzimaj..

  • Gane

    23. januar 2017 | 11:55

    Sta ce ljudi kad nemaju posao i ja bi to radio da zaradim za leba nasusni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA