≫ 

Srpkinje žele muškarce s detetom: Dragana (28) objasnila zašto spava s razvedenim tipom, svi je napali

Dragana je Dejana upoznala u noćnom klubu, u tom trenutku ništa nije ukazivalo na to da ima prošlost zbog koje bi mnoge devojke pobegle glavom bez obzira. Odlučila je da ostane i pruži priliku sebi i njemu

  • 12

Dragana M. (28) upustila se u vezu sa razvedenim muškarcem. Prva tri meseca njihove veze, nije to znala, a onda je joj je rekao da iz neuspelog braka ima trogodišnje dete. Prvo nije mogla da veruje šta joj se događa, jer je pomislila da je konačno pronašla osobu koja joj potpuno odgovara, a posle malo razmišljanja rekla je sebi "ok, ima dete, nema ženu, zašto da me grize savest".

SRBIN POLUDEO ZBOG FEJSBUKA: Kad god legnem da spavam, moja žena pravi orgije s nepoznatim muškarcima

Kada je upoznala Dejana (34), on je radio kao bankarski službenik. Upoznali su se u jednom beogradskom klubu i ništa nije ukazivalo na to da ima prošlost.

(VIDEO) Zašto svaki četvrti brak u Srbiji propada?

- Nije to neka ružna prošlost, samo je ono sa čim devojke ne žele da imaju posla. Kad bolje razmislim, to i nije tako loše. On je ozbiljan, ispunio je životnu želju da bude otac, i neću biti u opasnosti da me neko "napumpa", i da se udam zbog deteta koje još uvek ne znam ni da li želim. Još ako taj muškarac ima novca, dodatni plus - priča Dragana svoj životni stav.

Za Draganu su razvedeni muškarci bolji nego oni koji su večite neženje: 

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Sa onima koji su večiti mladići uvek postoji neka problematika. Stalno juriš za njima, gledaš da li je pogledao drugu, sa kim će završiti u krevetu, jer su te neženje obično jako zgodni muškarci.

-  Sa razvedenim nemaš taj problem, već je probao sve što je hteo, probao čak i brak, nije uspeo, još malo će se tražiti dok mu to godine dozvoljavaju, a posle će hteti ženu kojoj će biti veran kao pas. Dakle, problema nema. Meni lično taj tip jako odgovara, a dete mi ne predstavlja problem. Ne bih samo volela da me je Dejan duže vremena lagao - priča ova dvadesetosmogodišnja devojka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Dragana je dete iz braka u kome nisu cvetale ruže. Njeni roditelji su iz vremena kad se znalo ko kosi, a ko vodu nosi, otac je vrlo često bio neprijatan prema njenoj majci, i otud Draganin revolt i odbojnost prema deci i porodici.

- Lakše mi je da budem sa muškarcem koji je to prebrinuo, jer ne znam da li ću se nekada odlučiti na taj korak. Glavni razlog je što ne znam šta život nosi, a ne bih sebi volela da ostanem bez prebijene pare još sa detetom. Ako ja nemam, lako ću se snaći, ne bih volela da nosim teret deteta koje ne mogu da odgajam kako treba - završava priču Dragana.

Mnogi su je zbog toga napali, međutim, ona tvrdi da je važnije biti iskren prema sebi nego prihvaćen, a lažan.

Šta vi mislite o tome? Odgovore pošaljite u komentarima.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Казанџија

    25. januar 2017 | 19:26

    У туђ кревет,новчаник и лонац не гурам нос

  • Trauma

    25. januar 2017 | 21:42

    Dragana je bar iskrena i nece da hvata muža/sigurnost na dete.Ja razumem njene“zadrške“prema deci i tolikoj bliskosti,odgovornosti.Istovremeno mi je žao što ima to razocaranje duboko u sebi koje je sprecava da celu sebe da. Ona traži sigurnost u vezi jer ljubav u porodici nije upoznala...

  • Ivan1

    25. januar 2017 | 19:23

    Pa majku mu Dragana da li je sve u novcu?po meni ti si jedan tezak materijalista fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA