SRBIN POLUDEO ZBOG FEJSBUKA: Kad god legnem da spavam, moja žena pravi orgije s nepoznatim muškarcima

Aleksandar će oprostiti svojoj ženi samo ako komjuter zameni krpom i ako se ponovo bude bavila strogo njim i decom

  • 21

U svetu se sve više ljudi razvodi zbog društvenih mreža, a taj problem je već stigao i u Srbiju. Aleksandar je tužio ženu za prevaru peko fejsbuka.

Imala sam divnog muža, divnu decu, divan život, ali NISAM BILA SREĆNA! Evo zašto sam sve to napustila i krenula u nove priče

Muž zatražio razvod prve bračne noći, ali nikad nećete pogoditi zašto!

Suzanu P. iz Beograda je suprug tužio sudu zbog preljube. Ona je u braku sa Aleksandrom  već 20 godina i imaju dvoje dece, pišu Večernje novosti.

Aleksandar tvrdi da ga Suzana vara i to svakodnevno, sa njemu nepoznatim muškarcem.

- Pre oko godinu dana moja žena je ostala bez posla - tvrdi Aleksandar.

Printskrin: YouTube/moviemaniacsDE Printskrin: YouTube/moviemaniacsDE

- Ona je dobra supruga, majka, domaćica. Sve stigne da uradi. Ali uveče joj je najvažnije da sedne za kompjuter i uđe na fejsbuk, na kojem provodi sate i sate, dok ja umoran od posla, spavam kao top - dodaje.


Nesrećni čovek nije ništa sumnjao i mislio je da se njegova žena samo malo zabavlja.

- Znao sam da se dopisuje sa drugaricama i prijateljima iz detinjstva, ali ni slutio nisam da to radi i sa potpuno nepoznatim muškarcima - kaže Aleksandar.

Printskrin: PornHub/Press Printskrin: PornHub/Press

Ono što njegova supruga radi noću, dok on spava kao beba, otkrio je slučajno.

- Uključio sam kompjuter i s obzirom na to da je bio otvoren Suzanin nalog, ušao sam na njen profil. Kad se nisam šlogirao. Nisam se dobro ni namestio, a već mi je iskočio izvesni “majstor za žene”. A onda je stigla i poruka, naravno, lascivna - tvrdi Aleksandar.

Šokirani suprug je odmah probudio suprugu i krenuo sa pitanjima: “Ko je muškarac sa fejsa?; Koliko ste u vezi?”.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Znala sam da sam nadrljala - objašnjava Suzana.

- Pokušavala sam Aleksandru da objasnim da ga nikada nisam prevarila. Objašnjavala sam mu da sam stupila u kontakt sa nekolicinom kako žena, tako i muškaraca, koje ne poznajem lično, ali sa kojima sam razmenjivala razne poruke. Bila sam očajna zbog svih problema koji su me snašli, gubitak posla, bolest roditelja, besparica, loš seksualni odnos u braku. Zato sam se sa novopečenim prijateljima dopisivala, pričala o raznim stvarima, porodici, poslu, problemima, pa i o seksu. Ništa više od toga - pravda se ona.

Suzana kaže da joj je famozni muškarac sa fejsa rekao ime, da je njenih godina, iako su na profilu njegovi sasvim drugačiji podaci i fotografija. Dodaje da su samo razmenjivali svoja maštanja. Nikada se nisu sreli, niti imali bilo šta.

Foto-ilustracija: Foter/ Pro Juventute Foto-ilustracija: Foter/ Pro Juventute

- Aleksandar mi ne veruje i misli da sam u ljubavnoj vezi sa tim čovekom. Ali, ja sam se samo zabavljala i relaksirala. Lakše mi je bilo da pričam sa nepoznatim čovekom, da mu kažem svoju muku, olakšam dušu, ispričam šta bih volela da imam i radim u životu, pa i u seksu. Moj muž i ne zna da mi je taj, za njega nepoznati muškarac, savetovao čak kako da podignem sebe u muževljevim očima, kako da spasem brak koji je postao dosadan - tvrdi Suzana.

Aleksandar je, međutim, isključiv. Tvrdi da će supruzi oprostiti greh i odustati od razvoda samo pod jednim uslovom - da Suzana više nikad ne priđe kompjuteru, društvenim mrežama i fejsbuku, već da se i dalje, kao što je to radila prethodnih godina, “drži” krpe, šporeta, dece i njega!

Pogledajte šta statistika kaže o brakovima u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    27. jul 2016 | 11:50

    Ne opravdavam ovu ženu uopšte, ali se pitam, ako je ona dobra majka, domaćica i šta još, koliko se njen muž posvećuje njoj i njenim potrebama?

  • Fap masina

    27. jul 2016 | 11:59

    Dodje gadno vreme teze brak sacuvati nego sklopiti...

  • Anja

    27. jul 2016 | 15:55

    Ja sam otkrila mog muza da se dopisuje sa jednom curom. Kad sam ga pitala cemu sve to, zasto ako smatra da imamo problem, zasto nije hteo da razgovaramo da to resimo. Kaze da nisam ja kriva, vec njegova luda glava, da ne zna sta mu bilo. I kao prestali i nikad vise, nazalost, nemam vise poverenja i uopste ne znam kako da reagujem, imamo dvoje dece. Koliko takvo dopisivanje se moze smatrati prevarom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA