BIVŠA MU UKRALA SPERMU I ZATRUDNELA: 9 meseci kasnije rodila je dete, a on sada traži odštetu (FOTO)

Muškarac iz Luizijane čuvao je svoju spermu u jednoj klinici u Hjustonu pre nego što se 2002. godine podvrgnuo vazektomiji

  • 1
Foto: Facebook Foto: Facebook

Lin Hardin iz američke savezne države Luizijana i njegova bivša žena odlukom suda dobli su 870.000 dolara odštete jer je njegova bivša devojka ukrala njegovu spermu i bez dozvole otišla na oplodnju.

I vaš penis stari: Evo šta će mu se strašno desiti kad uđe u godine!

Muškarac iz Luizijane čuvao je svoju spermu u jednoj klinici u Hjustonu pre nego što se 2002. godine podvrgnuo vazektomiji u slučaju da tadašnja supruga i majka njegovog 12-godišnjeg sina, Ketrin Leblank, bude htela još dece. Par se 2006. godine razveo, a Hardin je ušao u vezu s novom devojkom, Tobi Deval, piše "DailyMail".

Foto: Facebook Foto: Facebook

Dve godine kasnije par je posetio kliniku jer su razmišljali o detetu. Deval je znala da je njen partner pre nekoliko godina sačuvao svoju spermu, potvrdio je njegov advokat.

Godinu dana kasnije, nakon što je par prekinuo, Deval je bez Hardinovog znanja i odobrenja otišla u kliniku i na prevaru dobila spermu pomoću koje je zatrudnela. Devet meseci kasnije rodila je sina. Dečak sada ima šest godina.

Sud je 2015. godine potvrdio da je klinika prekršila odredbe ugovora zbog čega Hardinu i njegovoj bivšoj supruzi mora isplatiti odštetu, 250.000 dolara svakome. Sud je odredio da Deval svom bivšem partneru mora isplatiti 125.000 dolara, a njegovoj bivšoj ženi 250.000 dolara.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Međutim, ta je presuda kasnije poništena jer je sud utvrdio da par ne bi trebalo da dobije odštetu zbog pričinjenih duševnih boli. Hardin je po novoj presudi trebalo da dobije tek 1.900 dolara. On se ne misli pomiriti s ovom odlukom.

Inače, Hardin i Deval se već godinama povlače po sudovima jer mu bivša devojka ne želi dati starateljstvo nad sinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA