≫ 

Evo kako će Trampova zabrana ulaska muslimanima u SAD uticati na "Air Serbiu"

Odluka Donalda Trampa koja je digla Ameriku na noge, zabrinula je i putnike. "Er Srbija" se oglasila kako će se nastaviti letovi nakon ove odluke

  • 5

Odluka Donalda Trampa da zabrani ulazak muslimana izazvala je demonstracije širom Amerike, a novi američki predsednik je poručio da su sve mere u cilju bezbednosti zemlje.

EU ODGOVARA TRAMPU: Nećemo dozvoliti da njegova "diskriminacija" utiče na naše građane

Povodom ove odluke američkog predsednika oglasila se i "Er Srbija":

"Er Srbija sarađuje sa Agencijom SAD za carine i zaštitu granica da bi se osiguralo da je naša avio-kompanija usklađena sa novim ograničenjima u imigracionoj politici SAD, koja su stupila na snagu tokom vikenda.

Naš zajednički interes jeste da se obezbedi poštovanje ovih pravila, kao i dobrobit svih putnika na koje se ona odnose.

U ovim slučajevima, tamo gde je moguće, avio-kompanija će ponuditi izmene rezervacija putnika, kroz promenu leta ili nadoknade, u skladu sa našom poslovnom politikom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Putnike kojima je potrebno više informacija molimo da se obrate Konzulatu SAD ili da posete veb-sajt Agencije SAD za carine i zaštitu granica.

Putnici na koje se izmene odnose i koji imaju karte za putovanje sa Er Srbijom mogu da kontaktiraju agente kod kojih su rezervisali karte, ukoliko je neophodno da izvrše izmene u svojim putnim aranžmanima“, ističe se u saopštenju.

Tramp je u svom saopštenju naveo da to nije zabrana protiv muslimana, kao što su mediji pogrešno preneli.

- Ovde se ne radi o veri, već o teroru i očuvanju države bezbednom. U više od 40 zemalja širom sveta, koje nisu obuhvaćene uredbom, većinu čini muslimansko stanovništvo – napisao je Tramp u saopštenju, prenosi Rojters.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaje

    31. januar 2017 | 09:09

    Pa u Isis idu i britanci koji rade za isis

  • Bole

    31. januar 2017 | 10:33

    Jos malo pa kao sa indijancima.

  • Prvi Red

    31. januar 2017 | 08:30

    Dolaskom na vlast autenticnog wampira,svi prividi demokratije,slobode i zakona bice prekrojeni po meri tog reda!Oni su nam lepo dali malo privida slobode u odlukama,pa ce nam je lepo i oduzeti!Demokratija je kao i sva ostala drustvena uredjenja njihova tvorevina,ali u ovoj epohi razvoja njihov poredak se narusio,i Tramp je samo udarna pesnica vladara iz senke koji se u ovom vremenu bore za svoj poredak a mozda i opstanak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA