Vozač kamiona rekao je cariniku da vozi alat. Kada ga je zamolio da otvori jednu kutiju, počeo je da se znoji. Smesta ga je uhapsio!

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, a krijumčarena roba je zadržana do njegovog okončanja

  • 3

Carinici su 30. januara na graničnom prelazu Vatin zaplenili veću količinu kozmetičkih preparata i lekova, pretpostavlja se velike vrednosti, u boksovima za alat.

Carinici otvorili pošiljku u beogradskoj pošti, pa ostali u šoku kad su videli šta je unutra

Carinik na Gradini video je da se vozač unervozio, pa je tražio da izađe iz vozila. Kada je video šta nosi OKO POJASA, smesta ga je uhapsio! (FOTO)

Prilikom ulazne kontrole za detaljan pregled je izdvojen kamion užičkih registarskih oznaka natovaren pvc granulatom iz Rusije.

Vozač je pri susretu sa carinicima rekao da sem prijavljene robe nema ništa da prijavi za kontrolu.

Međutim, prilikom detaljne kontrole kamionske kabine u fabričkim šupljinama sa leve i desne strane, u boksovima za alat, na gornjem krevetu kamiona i u koferu koji se nalazio na tom krevetu pronađeno je oko 500 artikala različitih kozmetičkih preparata i lekova.

Među njima je otkriveno oko 60 injekcija botoksa, velika količina preparata koji se koriste u mezoterapiji, krema i dekorativne kozmetike robnih marki „Allura esthetics“ i „Estee Lauder“, ali i 30 kutija ruskog leka „Imunofan“ koji se u jako malim dozama koristi za lečenje najtežih oboljenja i transportuje i skladišti na temperaturi od 2-10 C, inače gubi lekovita svojstva.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, a krijumčarena roba je zadržana do njegovog okončanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA