Slobodan Š. izgubio pokojnika, doneo prazan sanduk na sahranu, a sad je završio na psihijatriji

Slobodan Š. je istog dana bio priveden na saslušanje u policijsku stanicu, onda je pozvao sestru preminulog, koga je zaboravio da preuzme iz mrtvačnice, i tražio od nje da mu plati kauciju i izvuče ga iz zatvora, u koji uopšte nije bio

  • 3

Slobodan Š. koji je šokirao javnost kada je u subotu umesto pokojnika na sahranu organizovanu na Ostružničkom groblju doneo prazan sanduk, završio je na psihijatrijskom lečenju u Valjevu, saznaju Novosti.

Zaboravio na pokojnika: Grobar se napio, pa na sahranu u Ostružnici dovezao prazan sanduk

Zbog toga što je na groblje umesto tela Nenada Lazarevića (59) doneo prazan sanduk, Slobodan je istog dana bio priveden na saslušanje u policijsku stanicu. Onda je pozvao sestru preminulog, koga je zaboravio da preuzme iz mrtvačnice, i tražio od nje da mu plati kauciju i izvuče ga iz zatvora.

Ona je to odbila, a potom je saznala da je policija od njega samo uzela izjavu i da on uopšte nije bio u pritvoru. Šta je uzrok ovom ponašanju navodno je objasnila Slobodanova kćerka: lagao je zato što je psihički nestabilan.

- On nema problema samo sa alkoholom već i psihičkih problema. Kada je izašao sa saslušanja pokušao je da skoči odnekud, pa je brigu o njemu preuzela kćerka i on je sada smešten na psihijatrijsko lečenje u Valjevu - kaže naš izvor.

Foto-ilustracija: Profimedia.com/INSADCO Photography Foto-ilustracija: Profimedia.com/INSADCO Photography

Kako nam je potvrdio prijatelj Nenadove sestre, Slobodan je osim novca za kauciju od ožalošćene sestre tražio i novac koji mu je navodno dugovao pokojnik:

- Ona mu to nije zamerila jer je bolestan. Ne želi da se ova priča više provlači kroz medije, već da na miru sahrani brata.

Porodica preminulog Nenada Lazarevića, koji već danima leži u mrtvačnici, ponovo je zakazala sahranu za danas. Pomen će se održati u 13 sati na Ostružničkom groblju.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA