≫ 

Ako vaše dete maltretira drugu decu, platićete OGROMNU KAZNU! Nov zakon o prosveti rešava vršnjačko nasilje

 ≫ 

Pooštrene su i kazne za direktore, a prvi put će biti kažnjeni sekretari škola koji ne budu savesno obavljali svoj posao

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kiza
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Biljana Blagojevic

    26. april 2017 | 18:14

    Krajnje je vreme za uvodjenje novog zakona i za kaznjavanje, kako roditelja, tako i prosvetnih radnika. Naime pre dva dana moj unuk koji je inace prvi razred Osnovne skole Heroj Radmila Siskovic iz Smederevske Palanke, doziveo je na svojoj kozi vrsnjacko nasilje od dva starija deteta od njega. Trenutno se nalazi u Bolnici Stefan Visoki u Smederevskoj Palanci, sa povredama stomaka i oka. Skola nije pozvala miliciju, lekar pedijatar koji ga je primio, nije pozvao policiju, sve dok moj sin sam nije otisao i obavestio policiju o tom slucaju. Sta ce dalje biti ne znam, samo mi se cini da tu svako stiti svakoga.

  • NenadNs

    05. februar 2017 | 22:15

    Jel ima neki muskarac od vas sto pisete da se nije potukao kao dete pa ste sad normalni porodicni ljudi...i zamisli dete ti se potuce i sad ti neko uzme 100 000?mislim da je veca greska sto dete ako mu se nesto ne svidja moze da prijavi roditelja a roditelj ne sme ni samar da mu udari...ja imam dete od dve god i udarim ga 5 puta na dan,ne razumem sta treba...ja mislim ako ga ne udarim da ce posle biti problem i meni i drugima

  • Klara

    05. februar 2017 | 09:13

    Bravo! Al samo da bude ravnopravno za svu decu i roditelje, a ne da se gleda kroz prste.... Samo se bojim da to nece biti tako, danas u zatvoru zatvorenici imaju veze i povlastice pa ce tako biti i ko je imucniji roditelj. Nazalost! Deca su u danasnje vreme jako gruba i raspustena. Svako dete ima usadjenu recenicu (vec sa 3-4god) "ne mozes mi zabraniti, nemozes mi ti reci, narediti....nemaju osnovno vaspitanje. Roditelji su ih podigli na nivo odraslih pa nisu ni svesni da su deca! Ima izuzetaka al slabo....!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA