Ko je Velja Nevolja: Osumnjičeni za brutalno ubistvo na šinama je jedan od napadača na Vazuru i drug Saleta Mutavog (VIDEO)

Široj javnosti Belivuk je postao poznat u aprilu prošle godine kada je sa Darkom Ristićem i u društvu Aleksandra Stankovića, napao direktora Partizana Miloša Vazuru

  • 42
Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja Printskrin: B92

Veljko Belivuk (34), jedan od vođa navijača Fudbalskog kluba Partizan, uhapšen je zbog sumnje da je početkom nedelje u centru Beograda ubio Vlastimira Miloševića. Belivuku je određen pritvor, a sutra bi trebalo da bude saslušan kod tužioca.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo na tramvajskim šinama u centru Beograda

Likvidacija na beogradskom asfaltu plaćena 15.000 evra: Ubica je profesionalac, a zbog jednog detalja ne mogu da otkriju identitet!

Policija sumnja da je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, iz škorpiona pucao na Vlastimira Miloševića i hicem u glavu likvidirao ga na tramvajskim šinama u ulici 27. marta.

Pretpostavlja se da je sukob oko trgovine narkoticima motiv zločina - a da su poslovi obezbeđivanja splavova i noćnih klubova - kojim su se bavili osumnjičeni i žrtva - bili samo paravan za kriminal.

Veljko Belikvuk uhapšen je u subotu uveče u restoranu u Zemunu. Belivuk je sedeo sa trojicom prijatelja i bio je, kako N1 saznaje, iznenađen kada je na vratima ugledao inspektore kriminalističke policije. Inspektori su mu odmah stavili lisice i odatle ga sproveli pravo u stanicu gradske policije.

Široj javnosti Belivuk je postao poznat u aprilu prošle godine kada je sa Darkom Ristićem i u društvu Aleksandra Stankovića, napao direktora Partizana Miloša Vazuru.

Na snimku se vidi kako Belivuk prvi udara člana Vazurinog obezbeđenja - za šta je, u međuvremenu, osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Aleksandar Stanković, poznatiji kao Sale Mutavi ubijen je u oktobru kada je na njega ispaljeno 60 metaka iz kalašnjikova.

Rođen na Severu, ubijen kao vođa Juga: Ko je bio Sale Mutavi, strah i trepet mnogih navijača? (VIDEO)

Za napadačima se i dalje traga, a Belivuk je posle toga održao govor na njegovoj sahrani i dao intervju jednom nedeljniku.

Belivuk je tada tvrdio da zna ko je i zašto ubio Stankovića, ali je rekao i da je to škakljiva tema te da ne može detaljnije o tome da govori.

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    5. februar 2017 | 23:33

    Super nam je sudstvo. Kucni pritvor a sedi u kaficu.

  • Goxi

    5. februar 2017 | 23:18

    Jedan po jedan se sami sklanjaju sa ovog sveta i njega to ceka od takvih slicnih njemu. Njima sudovi ne mogu nista nemamo mi sudstvo.

  • Dosije X

    5. februar 2017 | 22:04

    Pun Bg takvih majmuna i niko ništa ne radi... sami se ubijaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA