Srpkinja pravi gibanicu, posle koje svi muškarci odlepe za njom: Magična pita stvarno radi, dosad "pale" 3 veridbe (RECEPT)

Ovo je jedina gibanica na svetu koja ne može ispasti loše, a vaši muškarci će je obožavati. Samim tim, i vas

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djak

    07. februar 2017 | 13:42

    raz i jecam imaju gluten....ovde se neko zaneo u prici....

  • Dragana

    07. februar 2017 | 09:03

    A ako više njih jede, jel' će svi da me prose? A kako gibanica utiče na volšebno pojavljivanje vereničkog prstena kod bar dva od tri pomenuta muškarca? (Ili njihove prosidbe ipak nemaju veze s gibanicom?) A da li smo svesni da se prvi muškarac prešao i zaprosio svoju devojku, a ne majstoricu-od-gibanice? E da... još i ovo - nigde ne piše da li je "autorka" udata. Meni je to bitna informacija. p.s. Moja drugarica oduvek tako pravi gibanicu, jer je pavlaka uvek ista, a sir ne može uvek da se "potrefi". Doduše, ona je udata. Možda je muž zato i zaprosio, a oni toga nisu svesni.

  • stvarno?

    06. februar 2017 | 20:43

    A jel se ta gibanica jede sa hlebom ili bez hleba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA