≫ 

Sve o kumu koji je namestio ubistvo našeg reprezentativca: Bili su jako bliski, a onda mu je pucao u glavu na šinama

Mirko Milošević (29) je sa Saletom Mutavim osuđen na četiri godine zatvora zbog trgovine narkoticima. Pošto je izbegavao robiju, pre dve i po godine za njim je raspisana policijska potraga

  • 41

Mirko Milošević (29), za kog se sumnja da je naručio ubistvo karatiste i svog kuma Vlastimira Miloševića (34) odranije je poznat policiji, a za njim je i raspisana potraga za izdržavanje kazne zatvora od četiri godine zbog trgovine narkoticima.

Sve o kumu koji je namestio ubistvo našeg reprezentativca: Bili su jako bliski, a onda mu je pucao u glavu na šinama

KARATISTU IZDAO KUM PREZIMENJAK: Kad su mu naručili ubistvo Miloševića, rekao je JEDNU stvar

Milošević ubijen zbog droge: Okršaj počeo tako što je karatista odbio da mu prepusti vlast u kafani

UBIJEN TEK IZ TREĆEG POKUŠAJA: Novi, još jeziviji detalji o likvidaciji karatiste u 27. marta

Kum koji je izdao Vlastimira Miloševića, osim što je bio prijatelj ubijenom karatisti, bio je i blizak sa ekipom Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, koji je ubijen u Bačvanskoj ulici u oktobru prošle godine.

Raskol između Mirka i Vlastimira dogodio se pre godinu. Navodno su se, prema pisanju beogradskih medija, razišli zbog poslova koji su se ticali obezbeđivanja klubova i splavova, a iza čega se, zapravo, krila prevlast nad tržištem narkotika.

- Pošto je bio dobar sa ekipom Saleta Mutavog, sa kojim ubijeni karatista nije, Mirko je stalno pričao protiv Vlaste, i pravio probleme - kaže dobro upućeni izvor.

Upravo reči Mirka Miloševića upućene Veljku Belivuku, naterale su Velju Nevolju da zapuca u Vlastimira Miloševića 30. januara ujutro u Ulici 27. marta u centru Beograda.

Mirko Milošević je, prema pisanju beogradskih medija, nedavno u jednoj kafani, navodno, rekao Belivuku:

- Što ne rokneš Vlastu, što si pi*ka, što ga se plašiš?!

Na to mu je Velja Nevolja rekao da hoće ako bude vozio.

On je, prema prvim a još nepotvrđenim informacijama i dovezao Velju na mesto ubistva. Nakon što je Veljko Belivuk likvidirao Vlastimira Miloševića, odvezli su auto u Danteovu ulicu gde su pokušali da ga zapale.

Mirko Milošević je zajedno sa Saletom Mutavim osuđen na četiri godine zatvora zbog trgovine narkoticima. Pošto je izbegavao robiju, pre dve i po godine za njim je raspisana policijska potraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DinGoSpo

    6. februar 2017 | 13:42

    Samo me zanima kako bas uvek to da je za njima raspisana poternica za izdrzavanje kazne, i ne mogu da ih nadju po par godina. A onda pljasnu nekoga ko je neciji i kog nisu trebali i onda ih nadju za 15 minuta kako piju kafu u centru grada... skucajnost... ne bih rekao...

  • Milos

    6. februar 2017 | 13:37

    Prava istina je da im Vlasta nije dozvolio da diluju u njegovim klubovima,kao sto to NIKOM nije dozvoljavao. Cuvao je goste od tog poroka al sebe nije uspeo. Veliki navijaci,ubice misle da im je sve dozvoljeno...Vlasto pocivaj u miru

  • ZS

    6. februar 2017 | 14:59

    Sada kada su pohvatani osuditi ih maksimalno na godinu dana kucnog pritvora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA