Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo Vojislava Blagojevića u Prokuplju

Svi akteri ovog nemilog događaja koji je potresao Prokuplje i izazvao oštru reakciju javnosti, prethodno su večerali u ovom objektu, pa su izašli ne plativši račun

  • 1
Vojislav Blagojević, Prokuplje, ubistvo, restoran Zlatna Ribica Foto: Telegraf

Na predlog Višeg tužilaštva u Prokuplju, sudija za prethodne postupke Višeg suda u Prokuplju odredio je pritvor do 30 dana D. J. (19) koji se sumnjiči da je ubio Vojislava Blagojevića (26) iz sela Vidovača kod Prokuplja u sredu uveče ispred kafane "Zlatna ribica“ .

Vapaj majke kojoj je sin stradao u kafanskoj tuči u Prokuplju: "Sine moj, dok narkomani šetaju, ti ispaštaš"

Pritvor je određen još četvorici mladića koji su bili sa D. J. kada se sve desilo, ali za razliku od njega koji se tereti za ubistvo, ostali su osumnjičeni za učestvovanje u tuči.

Svi akteri ovog nemilog događaja koji je potresao Prokuplje i izazvao oštru reakciju javnosti, prethodno su večerali u ovom objektu, pa su izašli ne plativši račun.

U tom trenutku za drugim stolom sedeo je i Vojislav koji je bio sa dvojicom prijatelja.

Smrtonosan obračun u kafani u Prokuplju: Ubijen mladić (27) nožem u srce

Kako je gazda lokala krenuo za mladićima negodujući što nisu platili račun, oni su ga na ulici tukli, te je Vojislav sa svojim drugovima izašao da ih razdvoji. Prethodno se nisu poznavali, niti su imali verbalni sukob te večeri.

 

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Pošto je delovalo da se situacija primirila, jer su mladići krenuli da se udaljavaju od objekta, vlasnik i Vojislav i još dvojica gosta su krenuli da se vraćaju, ali je u tom trenutku pritrčao D. J. i Vojislavu,koji mu je bio najbliži, zario nož u predelu srca - kaže izvor upućen u istragu.

Nakon toga su pobegli, ali su ubrzo identifikovani i uhapšeni.

Nesrećni Vojislav koji potiče iz skromne porodice i koji je po rečima svih koji su ga poznavali, bio mladić za primer,pošten i vredan, sahranjen je danas (petak) na seoskom groblju u ovom planinskom selu.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA