Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

U Austriji je stupila na snagu izmena Uredbe o sprovođenju zakona o vozačkim dozvolama, kojom se priznaju vozačke dozvole izdate u Srbiji.

U udesu koji se oko 13 časova dogodio na Ibarskoj magistrali, u mestu Bare oko 60 kilometara od Kraljeva ka Raški, povređena je majka, dok je dete (8) preminulo.

Podizanje lekova će od maja u Srbiji ići na elektronski recept, a da li će nakon toga i dalje biti u upotrebi i papirni recepti, zavisi od dogovora Ministarstva zdravlja i Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Više o tome pročitajte OVDE.

Željko Miletić, 32-godišnji stanovnik sela Lebina kod Paraćina, pravi je primer kreativnog mladog čoveka koji je uspeo da otkrije “zlatnu formulu” i obezbedi egzistenciju za svoju suprugu Izvorinku, ćerku Milicu i roditelje.

Fudbaleri Partizana protiv Urala su odigrali generalku u najjačem sastavu i trijumfovali sa 2:0. Više o tome pročitajte OVDE.

Ljubav Ričarda Gira (67) i njegove nekoliko decenija mlađe izabranice Alehandre Silve (33), ne zna za godine.

Crvena Zvezda za tri minuta u finišu primila dva gola od Volgara. Kako je izgledala ova utakmica saznajte OVDE.

Žika Jakšić srušio se na pod usred emisije “Nikad nije kasno“!

Željko Ražnatović i tada još uvek Svetlana Veličković dali su zajednički intervju pred svadbu 19. februara 1995. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA