≫ 

Još nagrada u "Uzmi račun i pobedi": Evo šta treba da se desi da biste osvojili OVU SJAJNU PREMIJU!

- Kampanji se i dalje pridružuju kompanije sa željom da pruže podršku, a shodno tome, nagradni fond se uvećava - tvrde u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave

  • 5

Dvanaest srpskih opština ili gradova iz kojih stigne najviše fiskalnih računa u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" dobiće zonu besplatnog interneta. Na taj način će organizatori igre nagraditi najaktivnije lokalne zajednice, odnosno njihove žitelje.

OVO JE TRENUTNO NAJUNOSNIJI POSAO U SRBIJI: Koverte i markice štampaju se u tri smene

Prva na listi je trenutno Bela Palanka, slede je Dimitrovgrad, Bela Crkva, Golubac, Plandište, Sečanj, zatim idu dve beogradske opštine Savski venac, Rakovica i Mladenovac, dok dno liste trenutno drže Prokuplje, Bosilegrad i Titel.

Svi učesnici imaće šansu da osvoje putovanja u zemlji i inostranstvu, automobile i stan u Beogradu, ali i da urade nešto za svoju opštinu ili grad. Broj koverata koje stignu računaće se proporcionalno prema broju žitelja te opštine.

- Kampanji se i dalje pridružuju kompanije sa željom da pruže podršku, a shodno tome, nagradni fond se uvećava. Interesovanje građana i motiv privrede koja se uključila u kampanju i donirala sredstva je impresivan, što potvrđuje da je ovo pravi trenutak da se animira šira zajednoca u suzbijanju sive ekonomije - tvrde u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA