Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Građani Srbije ostali su u šoku jutros kada se u jutarnji program televizije Pink uključila gledateljka, koja danas ima 39 godina, a koja je ispričala da ju je stariji brat sa 17, 18 godina silovao kada je ona imala tek šest. Povela se velika polemika oko toga da li može danas da ga stigne kazna, a više o tome čitajte OVDE.

Stanovništvu nizvodno od najviše brane u SAD-u u blizini grada Orovila u Severnoj Kaliforniji, u kojoj se prošle nedelje pojavila gigantska rupa, naređena je hitna evakuacija nakon što su vlasti izvestile da bi brana mogla popustiti zbog pukotina koje su se otvorile od silnog pritiska vode što se nakupila nakon obilnih padavina. Više o tome saznajte OVDE.

Na oglasima je osvanula vila koja je nalazi na Dedinju i koja se prodaje za neverovatnih 5 miliona i 990.000 hiljada evra.

Kompanija Google objavila je aplikaciju YouTube Go koja služi za preuzimanje spotova i video-klipova sa popularne mreže kako bi mogli da se gledaju i bez interneta. Više o tome saznajte OVDE.

Srpska crkva i vernici danas slave Svetog Kira i Jovana, koji su život proveli u pomaganju i lečenju ljudi. Veruje se da štite sve one koji im se pomalo. Kako, saznajte OVDE.

Haos u “Parovima” se nastavlja, i nakon noćašnjeg bekstva čak 14 takmičara, konačno se oglasila i produkcija koja je saopštila da su iz rijalitija izbačeni najveći bukači – Tijana Ajfon, Slađana Petrušić, Miljana Kulič, Dado Solomun i Dragan Tošić.

Preminulim supružnicima Životi M. (72) i Branislavi M. (75), čija su tela u fazi raspadanja danas pronađena u njihovoj kući u niškom naselju Donja Vrežina, pre dve godine umro je pedesetogodišnji sin Srđan. Više o tome čitajte OVDE.

Međunarodna teniska federacija (ITF) objavila je godišnji izveštaj o doping kontrolama tenisera i teniserki.

Dženifer Lopez (47) je sve seksepilnija, a to je dokazala i kada se na dodeli “Gremi” nagrada u Los Anđelesu pojavila u provokativnoj haljini.

Računi čak sedam superligaša su na dan 13. februar 2017. – blokirani. O kome je reč saznajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA