Brat me je silovao kada sam imala 11 godina: Morala sam da se odreknem deteta, a onda se dogodio OBRT (FOTO) (VIDEO)

Ona se hrabro odrekla svoje anonimnosti i uvek je spremna da podeli svoju potresnu priču

  • 1

Tresa Midleton (23), najmlađa mama u Velikoj Britaniji koja se porodila sa 12 godina, dobiće dete sa svojim verenikom. Nju je sa 11 godina silovao brat, a to dete joj je kasnije oduzeto. Sada kada će ponovo postati majka kaže da neće dozvoliti da ista situacija ponovi.

ŠOKANTNE PRIČE ZBOG KOJIH ĆETE ZANEMETI: Najmađa devojčica koja je rodila dete je imala 5 godina (VIDEO)

Ona se dugo borila da dobije dete sa svojim vernikom, a smatrala je da je kažnjena zato što je pustila da joj oduzmu prvo dete.

Očaj se pretvorio u radost kada je otkrila da će dobiti bebu sa svojim verenikm Darenom Jangom (30).

Srećan trenutak se dogodio 10 godina nakon što je bila primorana da se odrekne svoje bebe koju je dobila sa svojim bratom, nakon što ju je silovao kada je imala 11 godina. I dalje je grize savest što je dozvolila da joj oduzmu dete, prenosi Miror.

- Kada sam pokušavala da zatrudnim sa svojim verenikom, a to se nije desilo uvek bih pomislila na najgore. To što moja prva ćerka nije sa mnom me progoni svakog dana i osecam se krivom što sam dopusTila da je odvedu. Kada sam otkrila da sam trudna bila sam jako uzbuđena i već volim svoju bebu. Zahvalna sam što ću konačno biti majka, jer sam za tim čeznula sve ove godine. Međutim, ne želim da moja prva ćerka misli da sam je napustila. Uvek bih joj poželela dobrodošlicu raširenih ruku i nadam se da zna da će uvek biti deo naše porodice - kaže ona.

Njena porodica je bila zapanjena kada je otkrila da je Tresa ostala trudna sa 11 godina, a ona je godinama krila strašnu tajnu da ju je silovao brat Džejson (16) koji joj je dalji rod. On je zbog krivično dela koje je počinio kasnije završio u zatvoru.

Foto: Facebook/tressa.middleton Foto: Facebook/tressa.middleton

Porodila se 2006. godine, a onda je dete podizala dve godine pre nego što je istina izašla na videlo. Nakon toga dete joj je oduzeto i više nije mogla da stupi u kontakt sa njim.

Tri naredne godine godine je stalno koristila alkohol i drogu kako bi zaboravila na gubitak deteta, a najniža tačka u njenom životu bila je 2011. godine.

Međutim, sada je pobedila svoje demone, a život sa Derenom i novom bebom je samo šlag na torti.

OVO JE NAJSTARIJA MAJKA NA SVETU: Ona ima 76, a njen rođeni sin tek 6! (VIDEO)

Hrabro se odrekla svoje anonimnosti i uvek je spremna da podeli svoju potresnu priču.

- Moja mala devojčica sada ima deset godina. Nijedno dete ne bi trebalo da doživi ono što sam ja doživela - kaže ona.

Njena ćerka je pretala da joj piše pre 18 meseci.

- Sedela sam kući i čekala njena pisma. Ceo moj život se vrteo oko toga šta ona radi i uvek sam sanjala da ćemo ponovo da budemo zajedno - ističe ona.

Ona i njen verenik su čak razmatrali da traže starateljstvo nad njenim prvim detetom, ali su odustali.

- Sada shvatam da bi to bilo sebično. Ona sada ima potpuno drugačiji život. Ne želim to da joj poremetim. Živi u stabilnoj kući i to je ono što sam i htela za nju. Želim da ima najbolji mogući život - dodala je ona.

Više fotografija pogledajte OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buncuk Milne

    14. februar 2017 | 17:05

    Jadna devojka šta je sve morala da preživi! Želim ti sreću i mir u daljem životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA