≫ 

Stravičan zločin u Zagrebu: Dečko (19) izbo bivšu devojku (18), pa njeno telo ostavio u automobilu (FOTO)

Majka tragično ubijene devojke uverena je da je krivac za zločin D.K, 19-godišnji sin poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je od ranije poznat policiji

  • 3

U sredu oko 22 sata u zagrebačkoj Volovčici je u automobilu pronađeno beživotno telo 18-godišnje K.K. koju je navodno ubio bivši dečko.

Jezivo svedočenje oca monstruma iz Štrpca: Znam kako sam, ali ne i zašto sam izmasakrirao sinove!

Devojka je ubijena nožem, piše "Jutarnji".

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Majka tragično ubijene devojke uverena je da je krivac za zločin D.K, 19-godišnji sin poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je od ranije poznat policiji, a koji je zadnji puta privukao pažnju javnosti u aprilu prošle godine kada je autom pregazio oca osmoro dece koji je, ipak, pretrčavao na crveno.

Šta se tačno događalo tokom večeri između dvoje bivših ljubavnika, zagrebački istražitelji pokušavaju da utvrde, a prema informacijama s mesta događaja, ubica se sam predao policiji.

- D.K. je mojoj kćeri pretio. Vodili su kazneni postupak. Prošle godine joj je 27. novembra razbio auto. Uzet joj je Samsung Galaxy. Išla je zbog toga na DORH sad u utorak. Režem glavu da mi je kćer ubio D.K. Stalno su pretili da imaju novaca i da će sve napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo. On će tek u junu napuniti 20 godina. Bila sam zbog njegovog maltretiranja u IV Policijskoj stanici. Motiv ubistva? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Radim u Dukatu. Zvao me bivši muž da ga je zvao komšija, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Došla sam odmah - jeda se majka K.K.

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, u vrlo kratkom vremenu osumnjičeni je uhapšen i odveden u policijsku stanicu na kriminalističku obradu.

- D.K. je to napravio. Bili su pre par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. Stalno s njim problema. Misli ako tata ima novaca, da može sve i svašta. Moja kćer je u martu trebalo da napuni 19 godina. Ne mogu verovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?! - rekla je okupljenim novinarima majka ubijene djevojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    23. februar 2017 | 12:36

    Жалосно, саучешће.Ни код нас није боље.Судије,полиција,држава,комунални редари....Плаћеници режима.

  • Mile G.M.O....za lepsi i zdraviji kukuruz..hee

    25. februar 2017 | 07:38

    Mali je za dve godine napolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA