≫ 

Hrvatski statisti neće da glume četnike u filmu o Gotovini

- Ne smatram nikakvim problemom da neko glumi četnika jer su i negativci deo filma, a ponekad upravo oni osvajaju najprestižnije nagrade - rekao je Miljenko Poljičak

  • 22

U Hrvatskoj niko neće da glumi četnike. Naime, produkcija igranog filma i televizijske serije "General" o hrvatskom generalu Anti Gotovini navodno ima problem s pronalaženjem statista koji bi glumili četnike, pa je jedan od ratnih veterana pozvao saborce da se jave na audiciju i prihvate uloge, pišu lokalni mediji.

Ovo su glumci koji će imati uloge u filmu koji veliča Gotovinu (FOTO)

U Hrvatskoj počinje snimanje filma o Gotovini: Glumiće ga Goran Višnjić, ali niko neće da bude ČETNIK

Uoči audicije za veći broj statista s područja Knina i okoline koje traži produkcija filma, predsednik jednog od udruženja branitelja iz Šibenika, Miljenko Poljičak pozvao je saborce da se jave na audiciju i ako treba glume četnike.

- Ne smatram nikakvim problemom da neko glumi četnika jer su i negativci deo filma, a ponekad upravo oni osvajaju najprestižnije nagrade. Zato poručujem svim svojim saborcima da se jave na audiciju, uzmu honorar i dobro se zabave sa zasigurno vrhunskom filmskom ekipom (režisera) Antuna Vrdoljaka - rekao je Poljičak upitan o pisanju pojedinih medija da u filmu o Gotovini niko ne želi da glumi četnike, prenosi portal Šibenik.in.

Audicija za statiste u filmu biće održana u petak i subotu, a traže se muškarci u dobi od 20 do 50 godina koji će glumiti vojnike i medicinsko osoblje, kao i muškarci i žene za uloge meštana Knina.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    23. februar 2017 | 23:34

    Hocete da vam dodje 10-20 hiljada Srba kao statisti???

  • ana

    24. februar 2017 | 00:44

    pa ne mogu svi da kolju . neko mora da glumi Srbe.

  • Isko

    24. februar 2017 | 12:05

    A ima li ko da glumi 250 000 prognanih Srba u toj vašoj filmskoj akciji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA