≫ 

Skandalozna odluka ruske aviokompanije: Više od 400 stjuardesa dobilo otkaz zato što su "stare i debele"

Aeroflot čvrsto demantuje ove navode, insistirajući da ništa od gore navedenih razloga nije bilo presudno da donesu takvu odluku

  • 15

Poznata ruska aviokompanija Aeroflot povukla je sa međunarodnih letova 400 stjuardesa tvrdeći da su prestare, ružne i debele.

Nemoralne ponude su sastavni deo posla stjuardese: EVO ŠTA SE SVE DEŠAVA U PRIVATNIM AVIONIMA BOGATAŠA!

Grupa oštećenih dama se pismom obratila ruskom predsedniku Vladimiru Putinu žaleći se na tretman koje su doživele od strane poslodavca. Stjuardese koje su pogođene ovom odlukom osnovale su grpu koja se krije iza skraćenice SDR (stare, ružne i debele ) i tvrde da su povučene s međunarodnih letova i stavljene na manje atraktivne lokalne letove.

Aeroflot čvrsto demantuje ove navode, insistirajući da ništa od gore navedenih razloga nije bilo presudno da donesu takvu odluku.

- Rekli su nam iz kompanije da samo mlade i zgodne stjuardese mogu da lete na međunarodnim letovima - tvrdi jedna od oštećenih, Jevgenija Magurina.

Stjuardese tvrde da je je pored očigledne diskriminacije, zarada na lokalnim letovima manja nego na međunarodnim i da im je na taj način uskraćen dodatni novac.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA