Nemoralne ponude su sastavni deo posla stjuardese: EVO ŠTA SE SVE DEŠAVA U PRIVATNIM AVIONIMA BOGATAŠA!

Jednom sam posluživala losos kome su ceo njegov život puštali klasičnu muziku - otkriva samo jedan od mnogih potpuno bizarnih zahteva bezobrazno bogatih putnika

  • 2

Emilija Džordž radila je na brojnim privatnim letovima kao stjuardesa, a za britanski je odlučila da otkrije šta se sve događa u privatnim avionima bogataša visoko iznad zemlje.

 

VIRŠLE, SELFI, ZNAMENITOSTI: Evo šta vaše fotke s letovanja govore o vama

 

- Kada možete sebi da priuštite privatni let, novac vam nije problem. Bilo je tu večera od milion funti, salate od 700 dolara, pa čak i teretana u avionu ili diskoteke sa šipkama na kojima devojke mogu da plešu... Videla sam čak i presto od zlata - ispričala je Emiljia.

 

Ne možete da zaspite kad promenite krevet? A u stvari nije do kreveta nego...

 

Često se susretala s nemogućim zahtevima koje je morala da ispuni. Plaćali su joj vožnju taksijem od 500 funti samo da bi pokupila kavijar, a čak je dolazilo i do prisilnog sletanja zbog snažne želje za Mekdonaldsovom hranom.

 

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

 

- Jednom sam posluživala losos kome su ceo njegov život puštali klasičnu muziku - otkriva samo jedan od mnogih potpuno bizarnih zahteva bezobrazno bogatih putnika.

 

Imaju li PORODICE SA BEBAMA I KOLICIMA prednost pri ulasku u AVION?

 

Nemoralne ponude su normalan deo posla, kaže. Najgore joj je bilo sa moćnim poslovnim ljudima koji bi je dodirivali ili joj bez srama nudili intimna druženja, a znali su i da nenajavljeno upadaju u njenu hotelsku sobu.

 

Vlasnik jednog privatnog aviona je imao čak i nastrane uniforme za stjuardese, koje su morale da nose sve vreme, a one koje bi odbile ne bi dobro prošle.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

 

Ako imate ovakav kofer, više nećete moći da ga unesete u avion (FOTO)

 

No, ima ovaj posao i pozitivnih strana, priznaje Emilija. Dobijala je ogromne dnevnice i od nekoliko hiljada dolara, skupe pokone, šminku i odeću, kao i brojne VIP ulaznice.

 

Odsedala je u najskupljim hotelima i jela u najboljim restoranima, a često je dobijala i svog privatnog vozača do sledećeg leta. Uniforme su većinom radili čuveni dizajneri, a mogla je da jede sve što jedu i klijenti u avionu.

 

Otkrila je da za ovaj posao osoba mora da bude veoma diskretna i spremna na buran raspored. Ključno je, kaže, znati da se nosite sa zahtevnim klijentima čije želje često znaju da budu van granica zdravog razuma.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladeta

    24. avgust 2016 | 14:44

    Svagde je isti kurvaluk samo razlika je mesto ili p.cin park ili avion

  • Sima uča

    25. avgust 2016 | 12:33

    Pa stjuardese su ustvari leteće sobarice i konobarice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA