≫ 

Nije došlo do otmice na Novom Beogradu: Dete na sigurnom kod roditelja!

Reč o sukobu u porodici

  • 10

Na Novom Beogradu nije bilo otmice deteta, već je reč o sukobu u porodici, javlja televizija Pink. Devojčica je prema saznanjima medija, pronađena kod roditelja.

PONOVO KANTRIMEN: Ovo je automobil u kojem je kidnapovano dete na Novom Beogradu (FOTO)

Oteto dete na Novom Beogradu: Kidnaperi ga ubacili u "mini moris"

Prema svedočenjima građana, koji su, kako kažu, bili očevici, dete je u ulici Otona Župančiča na silu ubačeno u automobil.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ranije danas pozvalo građane da, ukoliko primete vozilo sa fotografije, crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka W09583F prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.ž

Policija je u tom trenutku o svemu odmah obavestila i graničnu policiju koja je bila na oprezu.

Kako je saopšteno iz MUP-a, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupili su po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, video da je na Novom Beogradu jedno dete na silu ubačeno u automobil.ž

(Telegraf.rs / Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara konor

    25. februar 2017 | 19:06

    Ne razumem na vise mesta ste objavili vest o otmici i munjevitu reakciju policije. Ja licno sam pohvalila reakciju i tako treba i mora biti bez obzira sta se stvarno desilo jednom ce se desiti najgore i onda ce pasti drvlje i kamenje na policiju-sada kada je neko hvali za pravovremenu reakciju vi ne objavljujete nista. Ljudi moraju verovati policiji i da ce sve preduzeti. Hvala.

  • Nenad

    25. februar 2017 | 18:15

    Srećan kraj priče, a osoba koja je prijavila slučaj je isprasvno postupila, moglo je biti i stvarno ,samo oprezno!!

  • yu

    26. februar 2017 | 11:16

    Digli javnost na noge i objavili pogresan tip vozila!? Tak sto je slikao moga je da procita, pred nosom mu je pisalo clubman!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA