Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Javnost je danas uznemiren vešću da je na Novom Beogradu oteto dete, koje je na silu uvučeno u "kantrimen" za kojim je tragala policija. Ispostavilo se da je reč o lažnoj uzbuni.

Srbin Nikola Stankov, proveo je sedam godina u Legiji stranaca, za kaju kaže da su naši borci najcenjeniji i da imaju prednost u odnosu na druge Balkance i ostatak sveta.

Nišlija D. S. (16) izboden je sinoć u zakazanoj tuči u Đerdapskoj ulici ispred OŠ "Duško Radović“, a još četvorica maloletnika su završila na Dečjoj hirurškoj klinici zbog dobijenih batina.

Cena nafte će verovatno dostići 70 dolara za barel do kraja 2017, jer se nastavlja uravnoteženje ponude i tražnje, predviđanja su američke banke Sitigrup. Više o tome, kao i koliko će koštati gorivo u Srbiji pročitajte OVDE.

Italijanska glumica Monika Beluči bila je gošća emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Slavna glumica Monika Beluči koja boravi u Srbiji, pričala je i o našoj zemlji. OVDE saznajte šta je rekla na temu.

Srpski atletičar oborio lični rekord i postao prvak Balkana! Više o ovome saznajte OVDE.

Takođe, Ivana Španović je osvojila još jedno zlato za Srbiju skokom od 6.96 metara.

Fudbaleri Partizana pobedili su čačanski Borac u 23. kolu Superlige i tako ispunli primarni zadatak: održali šest razlike iza Zvezde pred derbi koji je na programu u sledećem kolu (4. mart).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA