≫ 

Račun iz Irske koji je Srbe oduševio: Jedan sitan detalj objašnjava zašto naš narod voli tu zemlju (FOTO)

"Ovo je račun iz supermarketa u Irskoj. Na iznos od 13,66 evra jedini porez iznosi 0,07 evra, i to na plastičnu kesu...", stoji u opisu fotografije

  • 8

Na Fejsbuku je objavljena fotka računa iz supermarketa u Irskoj koji izgleda kao i svaki drugi, ali ono što je zapalo za oko mnogima je to što je jedini uračunat porez na računu, porez na kesu, bez obzira što je na njemu 18 namirnica.

Da li i ovi fiskalni računi važe u nagradnoj igri: Sigurno ste ih poslali, za PDV piše da je NULA (FOTO)

Naime, na nalogu iz tamošnjeg supermarketa vidi se 18 artikala, a od svega je plaćen porez samo na plastičnu kesu od 0,07 evra.

"Ovo je račun iz supermarketa u Irskoj. Na iznos od 13,66 evra jedini porez iznosi 0,07 evra, i to na plastičnu kesu...", stoji u opisu fotografije na stranici Kragujevčani.

Ovo je, pored predivne prirode i keltske kulture, definitivno jedan od razloga zbog kog Srbi obožavaju Irsku i rado bi je posetili.

"Zato i idem u Irsku, baš zbog ovakvih stvari...", jedan je od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    28. februar 2017 | 15:43

    Ovde narod cuti nebuni se i misli da tako treba . Ispiraju mozak narodu da porez znaci bolji zivot . Ukinuti poreze krajnim potrosacima Ukinuti akcize na gorivo

  • Jovi

    28. februar 2017 | 15:34

    Ovo je račun iz Aldi trgovine a Aldi i Lidl nisu irske prodavnice pa su i cene drugačije. Račun iz supervalu ili dunnes stores-a bi drugačije izgledao jer su to irske prodavnice. Eto igrom slučaja više od 12 godina živim u irskoj i to u Corku gde je i ovaj račun izdat. Deru ovde na druge načine

  • ZAT

    28. februar 2017 | 16:41

    A nagradna igra? Tupavi Irci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA