Ambasada Francuske traži baštovana, plata 750 evra: Ovo su uslovi i obaveze

Baštovan koji bude dobio posao biće zadužen da održava baštu površine 3.500 kvadratnih metara

  • 5

Ambasada Francuske u Srbiji traži baštovana na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom i bruto platom od 750 evra.

Momčilo (23) je iz provincije došao u Beograd! Za samo 8 meseci je uspeo ono što mnogi "Beograđani" nisu godinama (FOTO)

Dve godine je sređivao žbun u svom dvorištu, a onda su se svi zgranuli kad su videli ŠTA JE NAPRAVIO (FOTO)

Kako se navodi u oglasu objavljenom na zvaničnom sajtu ambasade, baštovan koji bude dobio posao biće zadužen da održava baštu površine 3.500 kvadratnih metara.

Bašta se sastoji iz tri posebna dela, na tri nivoa, koji su odvojeni stepenicama, i sadrže dva vrta, "francuski vrt" i "engleski vrt". Baštovan će morati da očuva specifičnost ova dva tipa vrta kako bi svaki od njih zadržao svoj poseban karakter, u skladu sa na tradicijom francuskog baštovanstva. Posebnu pažnju treba posvetiti vrtovima pred organizovanje događaja u baštama rezidencije kao što je nacionalni praznik 14. juli. Raspored cvetanja treba organizovati kako bi bašte u kontinuitetu bile cvetne. Bašte sadrže visoko drveće, niže rastinje, žive ograde, cvetne žbunove, cvetne površine, žardinjere, saksijske biljke, kao i aromatično bilje - navodi se u oglasu.

Printskrin: Amabasada Francuske u Beogradu Printskrin: Amabasada Francuske u Beogradu

U njemu se, između ostalog dodaje, da kandidati treba da dokažu radno iskustvo u oblasti održavanja parkova i vrtova, da prilože CV, kao i pismo od svojih prethodnih poslodavaca.

Razmatraće se prijave koje budu primljene isključivo pre 17. marta 2017. do 17 sati. a stupanje na posao predviđeno pje očetkom aprila 2017. godine. Više o ovom oglasu možete saznati na sajtu Ambasade Francuske u Beogradu www.ambafrance-srb.org.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. februar 2017 | 13:51

    Bruto plata? Pa i nije neka plata.

  • smarac

    28. februar 2017 | 13:42

    Posao je ... odrzavanje baste i ostalog cveca .... ciscenje u okviru ambasade, ciscenje ulica ispred ambasade ... odnosenje smeca, razni fizicki poslovi po potrebi + garderober na prijemima .... to 5 radnih mesta jedan srbin moze da istera i jos kad mu damo 400e .,.... ima da peva!!!!

  • Cezar

    28. februar 2017 | 13:41

    Prosli bastovan se razboleo . Divan covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA