Sa njom su mnogi plakali i smejali se do suza, a sada je najavila da želi da postane predsednik Amerike 2020. godine! (VIDEO)

- Mislila sam da ne znam dovoljno, da nemam iskustva. Ali sada shvatam, i razmišljam - oho ho - rekla je Opra Vinfri

  • 0

Poznata voditeljka Opra Vinfri izjavila je da nikada nije razmišljala o tome da se kandiduje, sve do ovog trenutka, iako se prašina oko izbora u SAD tek slegla. Sledeći "vođa" Amerikanaca, nakon Trampa, očekuje se  2020. godine, ali voditeljka je svoje namere već najavila u jednom intervjuu.

Kako je Opra Vinfri od devojčice bez cipela postala najbolje plaćeni medijski mogul na svetu?

Kako je istakla Davidu Rubinštajnu na Blubergu, nikada ranije nije uzimala takvu ideju za ozbiljno, pošto je smatrala da su joj potrebne neke kvalifikacije, prenosi CNN.

- Mislila sam da ne znam dovoljno, da nemam iskustva. Ali sada shvatam, i razmišljam - oho ho - rekla je Vinfri, aludirajući da ako je Tramp postao predsednik, može i neko poput nje.

Foto: Profimedia/Corbis, Pixabay Foto: Profimedia/Corbis, Pixabay

Snimak je nastao 12. decembra prošle godine ali je tek sada postao popularan na internetu što je rezultiralo ozbiljnijom analizom njene izjave.

Da podsetimo, Vinfri je i ranije učestvovala u politici, ali "iza kulisa". Podržavala je Baraka Obamu kada se borio za kandidaturu protiv Hilari Klinton.

Pogledajte intervju Opre Vinfri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA