OPREZ PRI VOŽNJI: Povećana opasnost od odrona

- Razlog više za većom pažnjom u vožnji je i veće prisustvo dvotočkaša, kako unutar gradova, tako i van gradskih sredina - navodi AMSS

  • 0

Tokom dana vozače očekuju suvi kolovozi i dobra vidljivost, ali veliku opasnost predstavljaju česti odroni, najviše pored stenskih useka Ibarske i Ðerdapske magistrale, kao i pored Drine, i južne i zapadne Morave, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbij (AMSS).

Kombi prevoz i dalje na našim drumovima: Postignut dogovor sa Ministarstvom

Sve crne tačke Beograda na jednom mestu: Izbegavajte ih u bilo koje doba dana! (FOTO)

Kraj radne nedelje donosi i očekivano pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima kroz našu zemlju, pa se savetuje daleko veći oprez za volanom, kao i više strpljenja i tolerancije ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja i gužvi.

- Razlog više za većom pažnjom u vožnji je i veće prisustvo dvotočkaša, kako unutar gradova, tako i van gradskih sredina - navodi AMSS.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

U periodu od 19 do 23 sata na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), deonica od „Hitne pomoći“ do isključenja za Ulicu kneza Miloša, u smeru Beograd - Šid, izvodiće se radovi na izgradnji nasipa u okviru projekta zida za zaštitu od buke.

Za vreme izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA