Na pomolu je nova REVOLUCIJA i to u godini kada se navršava decenija od prvog mobilnog giganta

Kapital RS, samo danas, svim čitaocima Telegrafa daje 50 EVRA za trgovanje cenom akcija Apple-a (takozvani CFD-i) na svetskoj berzi

  • 1

Najnoviji proizvod kompanije Apple izašao je na tržište u septembru prošle godine u obliku novog iPhone 7 i iPhone 7 plus koji su se pokazali kao pravi hit među fanovima tehnoloških inovacija. Apple je nedavno objavio da je prodaja u ovom periodu dostigla rekordan nivo od čak 78 miliona komada, a da su upravo ovi proizvodi najviše doprineli uspehu. Od kada je novi iPhone izašao u prodaju, akcije Apple-a su porasle 30% i dostigle najvišu vrednost od juna 2014. godine.

50 EVRA za trgovanje cenom akcija Apple-a možete da preuzmete ovde.

Finansijski ugovori za razliku (CFD) i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) nose visok nivo rizika po vaš kapital jer se cene mogu brzo okrenuti protiv vas. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje.

Printksin: Youtube/EverythingApplePro Printksin: Youtube/EverythingApplePro

Da li će iPhone 8 ponovo promeniti sve?

Imajući u vidu da se ove godine navršava 10 godina od prvog  iPhone-a, u Apple-u su odlučili da naprave najveću proslavu godišnjice do sada i u vidu novog iPhone 8 izvrše snažan uticaj na tehnološki sektor. Tim Cook, CEO Apple-a, navodno je u ovaj model ubacio AR tehnologiju kojom se naše okruženje pretvara u digitalni interfejs postavljanjem virtuelnih objekata u realnom svetu i realnom vremenu.  Kako je objavljeno, Apple radi na tehnologiji 3D senzora za svoj novi ekskluzivni model mobilnog telefona, mada još uvek nije objavljeno o kakvoj se tačno tehnologiji radi.

50 EVRA za trgovanje cenom akcija Apple-a možete preuzeti ovde.

Pojavile su se glasine da će iPhone imati sposobnost da identifikuje šta je objekat koji se pojavio na ekranu kamere ali i da će imati sposobnost da prepozna lica i menja ih slično kao što to već radi MSQRD aplikacija. iPhone 8 za koji se pretpostavlja da će biti objavljen pod imenom iPhoneX trebalo bi da ima dual-zakrivljen OLED displej, napravljen od stakla, bez fizičkog Home dugmeta uz sposobnost čitanja otisaka prsta.

 

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Poslovni rezultati Apple-a

Sa tržišnom kapitalizacijom od preko 775 milijardi dolara, Apple je gotovo najveća kompanija na svetu čijim akcijama se trguje na berzi. Međutim, Apple se neće ovde zaustaviti već namerava da nastavi sa rastom. Izveštaji o zaradama za poslednji kvartal prošle godine koji su pokazali rekordno visok rast po akciji od 3,36 dolara i prihod od 78,4 milijarde dolara u velikoj meri podržavaju namere kompanije. Bez sumnje, Apple ide ka novim rekordima kada je prodaja u pitanju jer se za novi iPhone 8 pretpostavlja da će biti prodavan u SAD-u po ceni od 1000 dolara.

50 EVRA za trgovanje cenom akcija najvrednije kompanije na svetu možete preuzeti ovde.

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Kapital RS Inc. a.d. vrši promociju usluga i pruža tehnicku podršku klijentima kompanije Fortrade Ltd sa sedištem u Londonu, koja je pod nadzorom FCA (Financial Conduct Authority) u Velikoj Britaniji. Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA