≫ 

Kupovao joj slatkiše, pa je dodirivao po telu: Gastarbajter zlostavljao ćerku (10) kućne pomoćnice

- Devojčicina majka je radila kod Zorana i kod njegovog brata. Pomagala im je u kući i oko kuće i za to je dobijala novac. Ona je vodila i decu sa sobom na posao, pa je njena maloletna ćerka često boravila u Zoranovoj kući - ispričao je jedan od meštana

  • 3

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu je podiglo optužnicu protiv Zorana O. (59) iz Velikog Crnića jer je zlostavljao ćerku kućne pomoćnice (10).

SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU SVOJE LJUBAVNICE: Dodirivao je po intimnim delovima tela i terao je da ga oralno zadovoljava

POZVAO DEVOJČICU (7) DA IGRAJU IGRICE, PA JE SILOVAO: Banda silovatelja hara u migrantskom kampu u Solunu

On je još novembra prošle godine uhapšen jer su meštani Velikog Crnića prijavili policiji da je svojoj komšinici u prodavnici kupio slatkiše,  a onda je neprimereno poljubio i dodirivao po telu ispred radnje. Njega su tada i kamere ispred radnje snimile, a snimak je predat policiji.

- PU Požarevac je Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu 23. novembra 2016. godine dostavio krivičnu prijavu protiv Zorana O., povratnika iz Italije. Najpre mu je određen pritvor od dva meseca, koji je posle zamenjen merom zabrane prilaska maloletnoj oštećenoj devojčici i merom zabrane napuštanja boravišta - objašnjava izvor iz istrage.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Tužilaštvo se navodno već izjasnilo predlogom kazne za pedofila.

- Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu predložilo je da se okrivljenom izrekne kazna zatvora u trajanju od najmanje dve godine, kao i zabrana približavanja i komunikacije s maloletnicom u trajanju od tri godine - objašnjava naš izvor.

Sumnja se da je on u više navrata ranije kupovao devojčici slatkiše i dodirivao je po telu.

Prema rečima meštana Velikog Crnića, Zoran je došao iz Italije, gde je radio, a sa devojčicinim roditeljima je bio u prijateljskim odnosima.

- Devojčicina majka je radila kod Zorana i kod njegovog brata. Pomagala im je u kući i oko kuće i za to je dobijala novac. Ona je vodila i decu sa sobom na posao, pa je njena maloletna ćerka često boravila u Zoranovoj kući. Šta se tamo dešavalo, znaju samo oni - ispričao je jedan od meštana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA