≫ 

Velika Britanija najavila brojne promene u prestonici: U Londonu će biti zabranjeno prosjačenje i pljuvanje

Zabrana će, takođe, uključivati takozvane baskere ili ulične svirače i igrače, kao i svaki drugi oblik "antisocijalnog ponašanja"

  • 5

Lokalna uprava istočnog dela Londona najavila je uvođenje zabrane pljuvanja i prosjačenja u ovom delu britanske prestonice.

Prosio je u Podgorici, a kad vidite gde je potrošio taj novac - ostaćete bez reči (VIDEO)

Uprava opštine Havering pokrenula je konsultacije o suzbijanju antisocijalnog ponašanja u gradu Romfordu, predgrađu Londona.

Nalog o zaštiti javnog prostora mogao bi da uključuje zabranu pljuvanja, žvakanja žvakaćih guma, ali i uriniranja na javnom mestu i konzumiranja alkohola, piše britanski "Ivning standard".

Zabrana će, takođe, uključivati takozvane baskere ili ulične svirače i igrače, kao i svaki drugi oblik "antisocijalnog ponašanja".

Stanovnicima Romforda dato je 28 dana na raspolaganje da iznesu svoje mišljenje lokalnim vlastima.

Predlog koji se odnose na prosačenje podržalo je i humanitarno udruženje "Temz rič", koje tvrdi da se često brkaju termini prosjačenje i beskućništvo.

Portparol ovog udruženja Majk Nikols rekao je listu "Ivning standard" da se oni slažu sa predlogom jer postoje neoborivi dokazi da većina ljudi koja prosi na ulicama Engleske te pare koristi za kupovinu kokaina, heroina i alkohola.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    5. mart 2017 | 11:35

    Ja sam mislio da samo jos mi pljujemo po ulici

  • zoran

    5. mart 2017 | 14:38

    to genocidno pleme koje je nastalo incestom treba izolovati u svakom smislu , niti dati kome i cemu da izadje od tamo ....

  • SrbIN

    5. mart 2017 | 11:35

    Bas onako demokratski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA