Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je zlatnu medalju pred svojom publikom na dvoranskom Evropskom prvenstvu!

Cela Arena bila je uz našu kraljicu, koja je briljatnim skokom u trećoj seriji od 7.24 metara odbranila titulu iz Praga.

Suno i Neđa su živeli jedan do drugog i delili život, tugu, radost, punih 68 godina. Suno i Neđa su Srbin i Musliman. A onda su morali da se rastanu.

Budući da je proleće već stiglo, verujemo da svi razmišljaju kako što pre da se zategnu i svoje telo dovedu do savršenstva. Za novu vežbu potrebno vam je samo 10 minuta vremena dnevno, a vaše telo izgledaće nikad bolje.

U moru internacionalnih imena, neka od najstarijih srpskih imena i njihovo značenje pala su u zaborav. Zato smo došli u situaciju da danas neka od njih zvuče čudno, a zapravo je reč o neverovatno starim i prelepim imenima iz srpske prošlosti. Više o tim imenima pročitajte OVDE

Nakon opsežnih istraživanja psiholog i autor najprodavanijih knjiga iz oblasti primenjene psihologije dr Tim Elmor otkrio je da neka dobronamerna roditeljska ponašanja mogu biti pogubna za dečje samopouzdanje od malih nogu i ograničiti njihove šanse da postanu ljudi uspešni i u poslu i privatnom životu. U nastavku pročitajte koja roditeljska ponašanja loše utiču na decu.

Nakon što je sinoć prikazana epizoda “Pinkovih zvezda” u kojoj je Dara Bubamara vređala i psovala Milana Kalinića, voditelj je danas prokomentarisao ceo slučaj i naveo da digao ruke od Dare i da ne želi da se spušta na njen nivo.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA