Drama koja nema kraj: Beba iz Uba koju je otac bacio na pod PONOVO u kritičnom stanju

- Ima nagnječenje mozga i krvarenje na više mesta. Lekari su mi rekli da sve i da preživi, imaće velike posledice - kaže Miličina tetka

  • 9

Mala Milica iz Pambukovice kod Uba, stara mesec dana, koju je otac Milomir S. (23) 14. februara bacio na pod, opet je u teškom stanju, iako je prethodnih dana davala znake da će se oporaviti.

Potresne reči bake bebe iz Uba koja se bori za život: "Krstili smo Milicu u bolnici, ako ne preživi, da pronađe mir gore" (FOTO)

UŽAS U UBU: Nokautirao taštu, pa bebu staru 15 dana bacio na pod. Dete sa frakturom lobanje hitno prevezeno u bolnicu

Milica Vasić, bebina tetka, koja je obilazi svakodnevno, kaže da je detetu rađen EHO i skener glave i da rezultati nisu dobri.

- Nadali smo se da će bebi biti bolje jer je u prethodnih nekoliko dana reagovala na zvuk kad je pozovem, otvarala je okice, pomerala ruke, međutim, stanje joj se pogoršalo, a rezultati su loši. Ona ima nagnječenje mozga i krvarenje na više mesta. Lekari su mi rekli da sve i da preživi, imaće velike posledice - kaže tetka Milica.

Podsetimo, Milomir S. (23) sa Uba uhapšen je u februaru zbog sumnje da je posle svađe s taštom Zoricom Vasić svoju ćerku, tada staru tek 15 dana, bacio na pod i teško je povredio. Beba je s teškom frakturom lobanje prebačena najpre u Urgentni centar, a potom u Tiršovu.

(Telegraf.rs / Informer / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme meni

    6. mart 2017 | 10:17

    Zalosti, daj boze da bude sve ok. Malo sicusno dete ispasta zbog ludog oca.

  • Tanja

    6. mart 2017 | 11:19

    Njega ce pustiti samo da se stisa situacija. Drzava jedno prica al sve se radi da deci bude sto gore. Vakcinacija, losi uslovi za majke, katastrofalno prozapadnjacko skolstvo, maloletnicke delikvencije, droga, alkohol I cigare na izvolte. Ovoga pustaju na keca.

  • Zorana

    7. mart 2017 | 08:30

    Kad neko ubije svoje dete e, onda je to kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA