Horor u Doboju: Baba ubila troje unučića koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka i bacila ih na njivu

U optužnici se navodilo da je Vojkana pomogla Sanji da se porodi u štali, nakon čega je ugušila novorođenčad i bacila ih na njivu

  • 7

Baki monstrumu, Vojkani Bogojević (54), iz Trnjana kod Doboja povećana je kazna zatvora sa šest na deset godina, zbog podsticanja i ubistva troje unučića, koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka Sanja, naveli su iz Vrhovnog suda RS.

Horor u porodilištu! Maju i njenu bebu Anu ubili pijani anesteziolozi, pa napisali da je dete rođeno mrtvo! (FOTO)

Prema optužnici, nesrećna Sanja je od 2011. do 2015. rodila tri bebe koje su ubijene i zakopane na porodično imanju, piše Pogled.ba.

U optužnici se navodilo da je Vojkana pomogla Sanji da se porodi u štali, nakon čega je ugušila novorođenčad i bacila ih na njivu.

U ovom šokantom slučaju, koji je otkriven u januaru 2016.,u međuvremenu su na tri godine zatvora osuđen Sanjin rođak Rade Bogojević, dok su po šest meseci zatvora dobili Vid Janković iz Dugog Polja kod Modriče i Žarko Cvijetić iz Skugrića.

Njih trojica se terete za obljubu mentalno zaostale devojke.

DNK analizom je utvrđeno da je Rade Bogojević bio otac jedne od dvoje pronađene bebe, a identitet oca druge bebe nije utvrđen iako je analiziran biološki trag svih optuženih. Treća odbačena beba nije ni pronađena, navodi Pogled.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kijev

    8. mart 2017 | 00:45

    Takvi trebaju da dobiju smrtnu kaznu, kao da se bebin zivot manje ceni, mali andjeli. Kad se osudi za porez i saobracajne prekrsaje odmah si iza resetaka, zivot se ovako malo ceni, ubistvo-dozivotna, dva ubistva-smrtna.

  • Zoran

    7. mart 2017 | 23:53

    Ima ti tu vise mentalnih bolesnika...

  • Ajme meni

    8. mart 2017 | 00:34

    Smak sveta ljudi, jel ovo neki djavo usao u narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA