≫ 

Komisija objasnila zašto neke koverte u igri "Uzmi račun pobedi" nisu prihvaćene

Naredna izvlačenja zakazana su za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta

  • 20

Predsednica Komisije nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", državna sekretarka u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Stanija Višekruna izjavila je da je dosadašnji tok izvlačenja završen po pravilima i da nije bilo neregularnosti.

Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Ključevi stana otišli u Debrc, podeljene i druge vredne nagrade

Dobitnica stana u "Uzmi račun i pobedi": Moja ćerka je htela automobil, a ja nisam baš bila zainteresovana!

- Tokom izvlačenja smo uočili, što su videli i gledaoci, da određeni broj koverata nije ispunjavao uslove propisane pravilima - koverat nije imao 10 fiskalnih računa ili računi nisu bili iz ove godine, odnosno iznos je bio manji od 100 dinara - rekla je Višekruna.

Kada je reč o izvlačenju dobitnika stana u naselju Braće Jerković, on je izvučen iz trećeg pokušaja. Višekruna je objasnila da u prvom slučaju račun nije fiskalni, a u drugom je bio iz 2016. godine. Pristiglo je više od četiri miliona koverata, a prosečan broj računa u njima je bio 10.

Podsetivši da nagradna igra traje do 30. marta, Višekruna je pozvala građane da još jednom pogledaju pravila, da račune šalju u brendiranim kovertama i da ne mešaju fiskalne račune i slipove.

Printskrin: RTS 1 Printskrin: RTS 1

Računi, kako je istakla, moraju biti veći od 100 dinara. Čestitala je dobitnicima nagrada u prvom izvlačenju i dodala da je sledeće izvlačenje u subotu, 18. marta u 17.45 na RTS-u.

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras su izvučene prve nagrade, a glavnu premiju - stan u naselju Braća Jerković površine 51 kvadrat, dobila je Marina Grković iz sela Mesarci.

Njenu kovertu je, iz trećeg pokušaja, pošto su prethodne bile neregularne, izvukla petogodišnja Vesna, ćerka Igora Rakočevića.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Sve koverte koje preostanu posle prvog izvlačenja, učestvuju u svakom narednom kolu.

Spisak dobitnika biće objavljen u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre "Uzmi račun", internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Internet portalu RTS-a.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    11. mart 2017 | 23:17

    Predsednica komisije poziva gradjane da ponovo pogledaju pravila igre, a da ih ni sama nije pogledala. Predsednica kaže da u nagradnoj igri učestvuju račini VEĆI OD STO DINARA, što nije tačno. Po pravilima učestvuji računi od NAJMANJE STO DINARA, što znači i 100,00 din pa naviše. PREDSEDNIK BILO ČEGA MORA DA ZNA ŠTA JE NAJMANJE STO, A ŠTA JE VEĆE OD STO !!!

  • Mile

    11. mart 2017 | 21:27

    Klasicno NAMESTANJEEEEEEEEEE

  • Pera

    12. mart 2017 | 12:02

    Van pameti,kamera je trebala da zumira rad komisije i da pokaze neispravne koverte i sta nije u redu sa njima,voditelji tipicni amateri...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA