≫ 

Pismo glumcu iz Vojne akademije koji je rekao da je Srbija okupirala Crnu Goru (VIDEO)

 ≫ 

- Sine, zapamti, ti si Srbin - navodi Mislav Horvat reči jednog profesora u svom statusu

Komentari

  • RADZA

    14. mart 2017 | 12:12

    A moze Milo da izmislja i slova i azbuku i da snima serije i da se sprijatelji sa vjekovnim neprijateljima sve mu to dzaba narod to ne prihvsta i pored svih tih pritisaka polovina naroda u c gori se javno izjasnjava kao srbi a kad tih pritisaka nebi bilo bilo bi ih 70 procenata ali blizi mu se kraj gubi polako opstinu po opstinu izgubio je kolasim pa dubvu sledeci je herceg novi ITD

  • Podgorica

    14. mart 2017 | 07:58

    Nije mi jasna svrha pisma. Ovog i slicnih. Osim, eto, da ga mi citamo. Ako neko misli da ce njime doprijeti do savjesti ovakvih ljudi, grdno se vara. Klimace oni glavama, ako im je to, trenutno, u intetesu, medjutim, cim se vrati pod skute antisrpskog DPS-a, nastavice pod starom. Jedino na sto oni reaguju su licne sankcije.

  • ATIMUS

    14. mart 2017 | 07:09

    A viste crnogorci sa hrvatima slovencima i bracom kraisnicima od 1945 satrli Srbiju

  • Majka i baka

    14. mart 2017 | 06:44

    Neznam zasto toliki odziv kad se kaze istoriska cinjenica.1 decembar 1918god.je osnivana JUGOSLAVIJA srba hrvata slovenaca. .

  • Kum

    14. mart 2017 | 02:58

    Javna je tajna da Veliki milo placa ljudima da pricaju protiv srbije i izmisljaju ovakve price...kolega na poslu SRBIN IZ crne gore mi je pricao.... svi ga zovi mrze..ali siptarskim parama placa....pa da ne bi jeli kamenje rade to sto rade! Al polako arnauti ce im doci glave.....

  • .

    14. mart 2017 | 02:01

    1918 Srbija je okupirala Crnu Goru, Kralja Nikolu na koga se i danas Srbi pozivaju i koji je Srbe spasao na Mojkovcu, proglasila izdajnikom, a CG ukinula. To je istorijska cinjenica. Takodje je cinjenica da je srpska vojska izvrsila masakr nad crnogorskim stanovnistvom, pobila izmedju 5-10 000 ljudi, silovala, klala, mucila, prebijala... To je istorijska cinjenica jer postoji i u srpskoj istoriji, naravno uljepsana. Crna Gora je ukinuta, a Nikola Petrovic protjeran, jer su Karadjordjevici zeljeli vlast za sebe, a nisu imali osnova za to posto su Petrovici bili velika dinastija, koja je vjekovima vladala i pruzala otpor jednoj od najvecih svjetskih sila, a Karadjordjevici nisu bili ni dinastija, nego su svi zajedno vladali manje od 50 godina, a na vlast dosli masakrom Obrenovica. To je istorijska cinjenica o kojoj je i Telegraf svojevremeno pisao. Srbija je tada zabila noz u ledja Crnoj Gori, Petrovicima i Crnogorcima. Jer, Crna Gora je ta koja je bila slobodna i iz koje se vjekovima sirila ideja o oslobodjenju svih Juznih Slovena i ujedinjenju. Uopste nije bila sporna zelja naroda za ujedinjenjem u zajednicku drzavu, ali sporna je okupacija i masakr iza kojih se krije bolesna zelja Karadjordjevica za vlascu. Tada je posijano sjeme mrznje izmedju Crnogoraca, Srba, Hrvata itd. koje jos zivi i zbog kojeg su se mnoge katastrofe desile u narednih 100 godina. A vi, velike Srbende, izigravate poznavaoce istorije a ne znate da ste zbog tog olosa uzurpatorskog izgubili Skadar, niste dobili izlaz na more nego ste dobili Albaniju, izgubili st naklonost svih naroda bivse Jugoslavije i postali ste najomrazeniji narod Balkana. Ko zna istoriju, zna i kako su to Karadjordjevici "postigli". Sada kradete nasu istoriju jer je svjetlija od vase, ako mislite da smo isto, samo obratite paznju na onaj dio "ko je htio da pruza otpor Turcima odlazio je u CG". E pa, mi smo potomci onih koji nisu bili robovi, vi ste potomci onih drugih!

    • 14. mart 2017 | 08:22

      Crna Gora srpska Sparta

      @.

      Zaboravio si da kazes da je Alekzandar Karadjordjevic ujedinitelj rodjeni cetinjanin gdje se sa djedom, Kraljem Nikolom ucio spletkama, intrigama i pizmama cetinjskim. Zaboravio si reci i da je Nikola svesrdno podrzavao dolazak prijatelja i unuka Karadjordjevica na vlast koji su to uradili masakrom nad Obrenovicima koji su porijeklom iz crnogorskih- srpskih Brda. Zaboravio si reci da je Nikola pobjegao u Italiju samo sa svojim plemencima katunjanima a sve ostale .je ostavio na milost i nemilost Austrougarima. Zaboravio si reci da su cetinjani bili kolaboranti i najveci spijuni okupatoru koji je stigao u tolikoj mjeri da su morali da ih odbijaju od kancelarija i to sve bez nadoknade o cemu su svjedocili becki obavjestajci, bas kao kasnije italijanski. Nisi ni rekao da je Aleksandar napravio kapelu Njegosu na Lovcen i da je istu kasnije srusila komunisticka omladina cetinja. Zaboravio si reci da nikakvog boicnog ustanka nije bilo, vec organizovanih akcija pokrenutih od strane italijanske obavjestajne sluzbe. koja je imala pretenzije prema Dalmaciji i time htjela prikazati novu drzavu nestabilnom i. okoristiti se teritorijalno. Zaboravio zi reci i da je Dalmacija do 1918 bila pod okupacijom i te goxine su je oslobodili Srbi i tako je usla u novu drzavu. Tako je oslibodjena i cijela njihova i ostale teritorije. Istra tek 1945. uzla u sastav Hrvatske, razmjenom za Trst koji je oslobodjen srpskim oruzjem. Zato nas i mrze jer smo mi zve ono sto bi oni voljeli da budu a nisu smjeli nikad. Rekao ti je jezik istinu, slobodni Srbi su bjezalji u nasa brda, time je jasno ko smo mi i sta smo. Srpska Sparta.

    • 14. mart 2017 | 17:52

      aleks

      @.

      Bravo za komentar,ali nazalost toliko je srba koji nemaju pojma i nece da priznaju sta su sve radili po Crnogorskom svetom kamenu.Neka im je na cast

  • Ridik

    14. mart 2017 | 01:28

    Yživeo se čovek u onu glupu seriju vojna akademija

  • Heh

    14. mart 2017 | 00:47

    Za ovu seriju se makar zna da je igrana serija.. Za razliku od "ravne gore"- kvazipovjesnog smeća!

  • Losmi

    14. mart 2017 | 00:43

    Sta ces kod okupatora i ti i MIMA KARADZIC I NJEGOV BATA I ANDRIJA MILOSEVIC I SVI OSTALI VASI SATELITI??? SEDI DOLE,STVARAJ SNIMAJ,PROMOVISI U HRVATSKOJ NPR SVOJU ZEMLJU A NE KOD NAS!!!DA MOGU DA VAS CUJU,PREVRNULI BI SE U GROBU I NJEGOS I KRALJ NIKOLA I SVI NASI TJ VASI JUNACI,VLASTELA I OSTALA GOSPODA!!! I DA SMO VAS OKUPIRALI KAO STO KAZES JEL VAM LOSE?SVUDA STE U NASOJ ZEMLJI NA POLOZAJIMA,VUCETE JEDAN DRUGOGA,STUDIRATE PO 30 GODINA....I NEMCI SU BILI OKUPATORI,POBILI POLA EVROPE PA SAD OPET SVI HRLE KOD NJIH!!!

    • 14. mart 2017 | 01:30

      Ridik

      @Losmi

      Šiptari i masoni 33 stepena vam vode zemlju a ne crnogorci

    • 14. mart 2017 | 06:38

      Mиле

      @Losmi

      Зашто нападате глумца? Глумац добио улогу и глуми по сценарију. Да ли је можда требало да одбије улогу? Значи ли то да Стево Жигон није требао да глуми Кригера, да га не би пљували по улици што глуми SS мајора Гестапоа? Краљ Никола Петровић је препустио круну свом сестрићу Краљу Александру. Жао ми је што неколицина Срб а из Црне Горе мисли другачије. Ми потомци, немамо права да се љутимо једни на друге и свађамо а понајвише мрзимо. Они су били ујак и сестрић и волели се до смрти, а ко смо ми да се мешамо и питамо у родбинске односе?!

  • Miki

    14. mart 2017 | 00:26

    Nisu Srbi okupirali Crnu Goru nego su Crnogorci okupirali Srbiju jer na svim rukovodećim mestima su Crnogorci,marš bre u Crnu Goru pa tamo se šepurirte.

  • Dudule

    13. mart 2017 | 23:51

    Људи па ја нисам знао да смо ми имали Велику Србију. Кажу: окупирали Босну, Црну Гору, Албанију, Македонију, Хрватску, делове Бугарске..... Испаде да смо ми Срби, шака јада, окупирали пола Балканског полуострва, цар Душан испаде "мали владар" у односу на Србију после1918

  • Misljenje

    13. mart 2017 | 23:42

    Ovaj sto navodno pobija Nelevica tek ne zna istoriju ni desavanja pocetkom 1918 , nazvan Bozicni ustanak (kao ni sam Nelevic sa pricom o okupaciji). O ovom cuvenom dogadjaju na Severu Crne Gore, pogotovo Niksicka oblast, necete procitati ni u jednoj istorijskoj literaturi, iako se zbio a svedok moj pradjed. Radi se o dogadjaju koji govori o sramoti SRPSKOGA NARODA , govori o gradjanskome ratu zbog dve krune, izgnanstva jednoga kralja zarad pohlepe drugog i zbog stvaranja nove drzave u kojoj je Crna Gora trebala da upotpunosti nestane i stopi se sa Srbijom (a sto s pravom Crnogorci=Srbi nisu hteli, a i zasto bi kad su za vreme Balsica i Nemanjica, one velike srpske carevina bili poseban protektorat i cuvari srpstva i vere pravoslavne) i pri tome deo primorija pripoji Dalmaciji, da ne govorim o drugim regionima tj. stvaranje neke nam kvazi masonske drzave Kraljevine Jugoslavije zbog koje ce srpski narod stradati vise nego ikad i placa ceh sve do danasnjih dana. O zlocinima na Bozic 1918, izlisno je i sramno govoriti, porodice bjelasa i zelenasa i dan danas u Crnoj Gori to najbolje znaju. Ono sto je najsramnije u ovom trenutku, sto javnost u Srbiji pojma nema o tome, jer se takva istorije krije i taji. A u Crnoj Gori je jos sramnije nego u Srbiji, sto o tom dogadjaju uce decu kao da su im silni Srbi dosli u Crnu Goru po okoncanju prvog svetskog rata, a oni su toboz neka visa Dokljanska svita bliza albanezima i bosnjacima. Zali nas Boze ovakvoga bratstva, nit je ovo Srbija zemlja Nemanjica nit je Crna Gora zemlja velikih vladara Balsica, Crnojevica i Petrovica. Sve se nadam da ce ljudi preokrenuti i dozvati pameti, kad ono ispade da se san Germana ostvaruje - Da bi ste vladali SRBIMA drzi te ih u letargiji i neznanju!!!

    • 14. mart 2017 | 10:59

      Prigovor

      @Misljenje

      I pored dinastickih ali i porodicnih sukoba Crna Gora je u novonastaloj drzavi teritorijalno prosirena sve do Mostara.

  • Zp

    13. mart 2017 | 23:38

    Udario 13.juli u glavu

  • комуниста

    13. mart 2017 | 23:03

    Kада би знали кога су све Срби окупирали, пола становника Балкана, србомрзаца, би извршила колективно самоубиство. Друга половина вратила се вери и народу одакле су им чукундедови побегли. Тешко можемо нешто да променимо, можемо само да се мрзимо. То нам најбоље иде.

  • predator homeworld

    13. mart 2017 | 22:32

    Ja sam rođen u crnoj gori ali se oredstavljam kao srbin I pravoslavac iako sam pola pola nisam mnogo pravoslavac i vernik ali dovoljno jer nikad neću reć da sam crnogorac jer bi me bilo sramota kad sam više srbin kako mogu bit crnogorac logično nevolim mnogo srbijance ali srbe volim I poštujem kao narod jer sam ja srbin ne srbijanac!!!

    • 13. mart 2017 | 22:56

      Cetnik i glavom i bradom

      @predator homeworld

      A ko su srbijanci

    • 13. mart 2017 | 23:03

      Lale

      @predator homeworld

      Zbunio si me. Sad ne znam ni ja sta sam.

    • 13. mart 2017 | 23:16

      puležan

      @predator homeworld

      Ne znam o kakvoj istini pišeš očito nisi došao ni do trećeg razreda osnovne škole.

    • 14. mart 2017 | 00:47

      Radule Scepanovic

      @predator homeworld

      Kakve ovo ima veze s okupacijom iz 1918.ti si zbunjena individua bez identiteta

    • 14. mart 2017 | 05:40

      Nik

      @predator homeworld

      Vidis to je nas najveci problem. Izraz Srbijanac je naturen od Hrvata po direktivi da bi Srbe iz Hrvatske i Bosne odvojio od njene matice. Sada vidis i ti to upotrebljavas sto je veoma pogubno za nas narod. Ili si Srbin ili nisi Srbijanac nepostoji. Probaj da izlecis tu konfuziju u glavi i bice ti lakse.

    • 14. mart 2017 | 06:23

      Mиле

      @predator homeworld

      Неволим се пише одвојено - не волим.

  • Milena

    13. mart 2017 | 21:45

    Ne znam zasto se toliko stide i zele da izbrisu svoje korene?A ne mogu bez Srbije i Srpskig naroda.Sve sto dolazi iz Srbije bez toga ne mogu.Srbija ih hrani,odeva,skoluje i da nije tako nista ne bi imali.Ako vec zele da izbrisu svoje korene.Neka se onda okrenu,ka svojim komsinskim prijateljima Albaniji ili Hrvatskoj....

    • 13. mart 2017 | 22:08

      Ivan-BG

      @Milena

      Srbija nehrani ni nas Srbe a kamoli Crnogorce...sve sta stavim u usta za to sve platim...tako sto se toga tice nije iatina :):):)

    • 13. mart 2017 | 23:06

      Mali

      @Milena

      Koga ti jadna hranis, oblacis, skolujes....osvesti se. Tako sam slusao devedesetih da mi hranimo Sloveniju, da ce biti gladni gez Srbije I mnogi su na to naseli. Samo majka I otac hrane decu, ostali sami sebe hrane, oblace....

    • 14. mart 2017 | 00:50

      Radule Scepanovic

      @Milena

      Kako smo mogli bez vas do okupacije imamo duzi drzavni kontinutet raniju autokefalnost spasili smo vasu otpad dinastiju karadjordjevica malo sl0vonije slucajno organizovali nevesinusku pusku spasili srpsku vojsku mojkovackom bitkom

    • 14. mart 2017 | 15:22

      .

      @Milena

      Koga bre ti hranis!? Srbija ne moze sebe da prehrani, a kamoli nekog drugog. Alo, u CG su plate duplo vece nego u Srbiji, koga vi hranite, da li shvatas o cemu pricas!? I mi smo vec u savezu sa normalnim komsijama Hrvatima i Albancima koji nas nikada nisu ni napali ni okupirali, za razliku od Srbijanaca, a uskoro ulazimo u savez sa tri nuklearne sile i 28 drzava Evrope i S. Amerike. Moze nam se. Vi ostajete sami, da cekate ko ce sledeci da vas napadne.

  • Krsto

    13. mart 2017 | 21:43

    Hahaha kako vas boli istina. A ovaj što je pisao tekst je sigurno neki karakter od čovjeka.

    • 13. mart 2017 | 22:57

      Cetnik i glavom i bradom

      @Krsto

      Iz kog si ti plemena Nokia ili Ericson

    • 13. mart 2017 | 23:01

      Dragana

      @Krsto

      Srbine,ti li si?

    • 13. mart 2017 | 23:15

      Dole

      @Krsto

      Staro je pravilo da po tebi pljuju oni kojima si najvise valjao. Tako i ovi Milovi poslusnici Takvim je i Njegos neprihvatljiv i Knjaz Nikola sto rece da je Lovcen OLIMP SRPSTVA

  • RADZA

    13. mart 2017 | 21:34

    Ja sam iz Crne Gore . I mogu da kazem da sve te prodane duse Milove idu u Srpsku pravoslavnu cerkvu da se prekrste .mnoge sam licno vidijo i kada dodje dan opet ce se oni izjasnjavat srbima ali im to netreba zaborsvit pravi sebin je i onda kad je tesko srbin a ovo su ulizice

  • plemeisemevam

    13. mart 2017 | 21:32

    Ja ne znam da li cemo ikada docekati da Crnogorci imaju status stranih drzavljana u Srbiji. Na sta to lici da se ovde besplatno skoluju i lece? Neka ih opsluzuje Milo. Odavde neka se ciste kada im ne valjamo. Nikada ne cuh da Srbi hrle u Crnu Goru da zive. Dakle, svako svom ognjistu konscno. A ovaj je nebitan u svakom smislu. Glumac nula.

  • Vesna

    13. mart 2017 | 21:27

    A zašto dolaziš kod omrznutih okupatora da glumiš i uzmeš neku paru? Što ne radiš u svojoj zemlji? Posle ovoga, nadam se,nećemo te vise videti u našim filmovima i serijama.A i nisi neki glumac."Mi takvijeh imamo dosta ko kamenja ispod mosta"što kaže ona pesma.

  • Trešnja

    13. mart 2017 | 21:24

    Sram ga bilo

  • Mujo

    13. mart 2017 | 21:23

    Pa zar nije Crnu Goru Srbija okupirala tada? Po srpskoj isforiji, a ona je čista "istina", je tako, ali Crnogorci tako ne misle.

  • Lol

    13. mart 2017 | 21:23

    Jadnik, glumi lik intelektualno ograničenog oca u "vojnoj akademiji", pa se očigledno pelcovao i ograničenošću uma.

  • ABCD

    13. mart 2017 | 21:16

    Crnogorci su lažni Srbi. Uostalom ako neće neko da bude Srbin, zašto ga terati.Ali onda neka budu kao Englez,Spanać. ...a ne da uživaju privilegije u Srbiji:školstvo, lečenje, porezi na nekretnine, kupovina zemljišta. .....I mi Srbi onda nemamo ništa protiv njihovog opredelenja.

  • Ja

    13. mart 2017 | 20:48

    Crna Gora je teritorija, ljudi koji zive tamo su Srbi a za ovo sto izjavljuje Nelevic nije kriv on nego Mima Karadzic koji to radi vec godinama promovisuci "crnogorce"i isto to misli I govori samo malo blaze jer zivi ovde.

  • Sinisa

    13. mart 2017 | 20:48

    Takve treba proterati iz Srbije.

  • DM

    13. mart 2017 | 20:48

    Šiptar ko šiptar.

  • Pepa

    13. mart 2017 | 20:45

    Covek nije siguran ni ko je, ni sta je, ni odakle, izgubio identitet. Tezeci da radi sakice dolara ne izgubi dusu gubeci je nesvesno, pljuje po svom izvoru. Tako nastaje ta patoloska mrznja prema sebi kao coveku koji je jednom u zivotu pao zarad sopstvenog straha, sopstvene slabosti. Upravo zbog svog kraha mrznju preusmerava prema casnoj braci koju strah ne pomuti.

    • 13. mart 2017 | 21:26

      Mujo

      @Pepa

      Kako da ne, samo Srbin zna ko je i šta je, ostali "pojma nemaju", nego čekaju da im Srbi saopšte ko su i šta su. Kako ste samo glupi moji komšije, dali znate?

    • 13. mart 2017 | 21:30

      Vesna

      @Pepa

      Najgore je kad se sukobis sa samim sobom.Srbin si,al Milo hoće da si izmišljeni Crnogorac pa si u dilemi da li da slušaš samog sebe ili velikog vodju.

  • Markos

    13. mart 2017 | 20:41

    Svaka mu cast, pljujte ga koliko ocete ali je istinu rekao

  • Herceg

    13. mart 2017 | 20:36

    Jos jedan moralni pigmej....otidji jadan ne bio u muzej Crne Gore pa vidi sta pise na zavrati staroj preko 300 godina.

  • Milojko

    13. mart 2017 | 20:30

    Moramo razumeti Crnogorce oni ce sa Milom vrlo brzo postati dio velike albanije pa se oni jadni utrkuju ko ce vise biti antisrbin dodvoravaju se velikom sultamu Erdoganu i njegovim vizirima Taciju i Rami

  • Zbunjeni

    13. mart 2017 | 20:29

    Jadna prodana dusa,za pare pljuje po Srbiji a nasnimao se sa nasim filmadzijama.NIJE Bosanac bego montenegrin koji je radio I ziveo u BIH.Ako je za utjehu postoji I Bora Stjepanovic koji je najveci Srbomrzac ali uzima pare od Srbije.Jadna smo drzava dok ovakvim dajemo uloge I prostor za rad a jednog Kusturicu pljuju a veci patriota od polovine Srbije.

  • Miodrag.....

    13. mart 2017 | 20:25

    Ne treba se puno nervirati....pod hitno...napraviti registar...ovakve budale...ma bas budale...sa crnogorskim vicevima...a njima se ni sami ne smeju...jednostavno skinuti sa platnog spiska...neka ga onaj Miraš Dedajic...placa...Srbi dozovite se pameti ..samo ekonomskim merama.

  • Ljuba

    13. mart 2017 | 20:13

    Srbi su oduvek imali najvise problema i nerazumevanja od svojih. Sto se tice i ove protuve nista cudno zbog toga ce mu davati sve vise uloga kako bi ga potvrdili, jer preko takvih u duhu Veljka Bulajica ce afirmisati i svoju laznu istoriju. Sta je bio olos ustaski u Krvackoj, sta su bili razbojnici Sekule Drljevica u C. Gori, sta su balije u BiH ko je bio Izetbegovic, konvertit Todorovic. Na zalost muci me vise jedna druga cinjenica, kako se to tako olako Srbi odrodjuju i asimiluju i hoce da postanu ono sto nisu, a nece da budu ono sto jesu. Srbi su cudna sorta ! ?

  • Dux Totius Sclavoniae

    13. mart 2017 | 20:11

    Mislav Horvat Srbin? Hahaha

  • Gli

    13. mart 2017 | 20:07

    I ovaj Horvat je cistokrvni srbijanac izgleda, ima li iko da nije srbin. Sa cim se zamarate ljudi, sto neko mora biti los ako se osjeca kao crnogorac i misli drugacije. A ovi Horvatovi imaju daleku istoriju i priznatu pa je bas mjerodavno njegovo izlaganje

  • Mladen

    13. mart 2017 | 20:07

    Pa cuvek prepricava temu filma i svoju ulogu u tom filmu-seriji, on ne iznosi svoje misljenje!

  • Jovic

    13. mart 2017 | 20:05

    A ko je okupirao Beograd !! Niko drugi nego blentavi crnogorci neka idu kuci

  • Suza

    13. mart 2017 | 20:04

    Eto njega uskoro u Srbiji, da od "okupatora" trazi neku ulogu.

  • Sasa Niksic

    13. mart 2017 | 20:04

    Prodana dusa kao i 90% pocrnogorcenih Srba. Samo mi nije jasno zasto su Natasa Ninkovic i Vojin Cetkovic pristali da glume u ovoj sramotnoj i laznoj seriji?

  • Stevan

    13. mart 2017 | 19:58

    Priznajem jedino Crnogorce iz sela Crna Gora ili Mala Crna Gora,kako su ga komunisti zvali (valjda im smetalo zbog imena republike). I oni i svi ostali u CG,sa izuzetkom Malisora i Siptara, su Srbi i pravoslavni i muslimani i katolici. A slavna srpska vojska je 1918. oslobodila srpske zemlje od austrougarske okupacije.

  • V.G. Božiće

    13. mart 2017 | 19:54

    Prvi put čujem da je oktoih štampan na latinizi.

  • Petar

    13. mart 2017 | 19:54

    Kakav mucenik, bas mi ga je zao. Izgubio covek identitet. Ako mu treba on se okrece kao suncokret, samo za goli interes!

  • Čvarkov

    13. mart 2017 | 19:53

    Nema filma i serije u Srbiji zadnjih 15god.gde ga nije bilo.

  • Djuka Cg

    13. mart 2017 | 19:52

    Tooo Neleviću legendo

    • 13. mart 2017 | 20:07

      I Igi

      @Djuka Cg

      Strasno jos jedan polumozgas.A Srbi te hlebom hrane.Mozda ti je Albanija draza.

    • 13. mart 2017 | 20:13

      KG

      @Djuka Cg

      Nekima mozda i mogu da pomognem,ali tebi nema pomoci...

    • 13. mart 2017 | 21:24

      Lol

      @Djuka Cg

      Alo, Ðuka, ko li tebe kljuka ... lažima?

  • Budak

    13. mart 2017 | 19:51

    Veciti EPIZODISTA i nista vise!

  • Cika Velja

    13. mart 2017 | 19:50

    Covek glumac,mozda je glumio???

  • zeljana

    13. mart 2017 | 19:48

    samo vi njega odmah , po starom dobrom običaju, angažujte u prvom predstojećem filmu i naravno dajte mu najveći honorar

  • Kure

    13. mart 2017 | 19:48

    Mislav rece pravu istinu, onako bez dlake na jeziku i direktno medju rogove i svaka mu cast na tome! Svaka cast

  • Optimista

    13. mart 2017 | 19:47

    Popila rakija mozak!!!

  • Comi

    13. mart 2017 | 19:45

    Cemu se nadati od nekoga kome Milo dodeljuje nagrade...ali proci ce I ovo sve i Milo ce ubrzo biti upamcen kao najveca sramota koja nas je zadesila...Pozdrav za sve iz Bara jedan smo narod a lopovi samo djele narod kako bi na miru mogli da kradu dok se budale svadjaju oko gluposti...

    • 13. mart 2017 | 20:23

      Nenad

      @Comi

      Nismo mi jedan narod, nedao Bog, mi smo Srbi, a vi Crnogorci. Mi znamo sta je ponos, postovanje, cast, odanost, a vama su tih osobina samo usta puna i nista vise. Cast retkim izuzetcima...

  • s?aca 139

    13. mart 2017 | 19:40

    Vidi se da je Bosanac

  • I Igi

    13. mart 2017 | 19:26

    Poturica.

  • Meda

    13. mart 2017 | 19:17

    Sledi tuzba za genocid

  • Ljubica majla i baka

    13. mart 2017 | 19:12

    Ne napadajte vi koji ste ulizice i licemeri jeste glumac je samo izneo istorijsku cinjenicu .1 decembra 1918 god proglasena je JUGOSLAVIJA srba hrvata i slovenaca i sta je tu sporno.

    • 13. mart 2017 | 19:41

      I Igi

      @Ljubica majla i baka

      Ko je ulizica?

    • 13. mart 2017 | 19:48

      Kure

      @Ljubica majla i baka

      ?????????????

    • 13. mart 2017 | 19:49

      BaticaNBG01

      @Ljubica majla i baka

      Sporno je sto ne znas kako i pod kojim okolnostima se sve odigralo

    • 13. mart 2017 | 19:49

      Baby

      @Ljubica majla i baka

      Hahaha... Qq nama sa tobom takvom

    • 13. mart 2017 | 19:50

      Cika Velja

      @Ljubica majla i baka

      ..da ti dodamo cija je sve to Kraljevina bila imao bi ime drzave koje niko ne bi hteo ni da procita jer je pozamasno predugacko!?

    • 13. mart 2017 | 19:50

      V.G. Božiće

      @Ljubica majla i baka

      Ja sam iz Crna Gore ali sam srbin, i niko me na to nije nagovorio. Svjecko je čudo da je latinica pismo cg. Svjecko je čudo da je crkva nezavisna. Svjecko je čudo zbog čega izginuše crnogorci na Mojkovačkoj bitci. A crnogorac sam po geografskom porijeklu. Svjecko je čudo zbog čega na skoro svim izborima i referendumu od dijaspore nisu mogli da glasaju samo oni "Crnogorci" koji žive u Srbiji, sleteše oni i iz amerike. Svjecko je čudo da je prva pisana knjiga na ćirilici štampana u sred Cetinja. Svjecko je čudo da se vlast nije mijenjala 25 i više godina. Svjecko je čudo.... puno vas volim V. Goran

    • 13. mart 2017 | 19:52

      I Igi

      @Ljubica majla i baka

      Pa C.Gora je Srbija.Ne znam, kome se ti sliktas?

    • 13. mart 2017 | 20:06

      Pregalac

      @Ljubica majla i baka

      Sporno je vase neznanje. 1918 g. nije formirana Jugoslavija nego država Srba,Hrvata i Slovenaca. A pošto su i stanovnici CG etnički Srbi onda je svako njihovo pravo zadovoljeno i samim tim su po automatizmo postali suvlasnici velike države.

    • 13. mart 2017 | 20:11

      Titograd

      @Ljubica majla i baka

      Tebi nema spasa. Da te naučimo ne možemo, to je barem očigledno. Čovek pamet ima ili je nema, da se kupi ne može. Ti si od ovih drugih.

    • 13. mart 2017 | 22:11

      ns

      @Ljubica majla i baka

      Najveća greška kralja zbog ujedinjenja!

  • Keka

    13. mart 2017 | 19:09

    Sta velis Nevelicu ?

  • ja

    13. mart 2017 | 19:09

    znači uzeto je jedno od najstarijih hrvatskih imena i uz to prezime horvat. lik iz zg i piše kako je srbin. pa jel vam nije neugodno bajke pričat? smiješno je što vjerujete u ovog izmišljenog lika.

    • 13. mart 2017 | 19:53

      Cika Velja

      @ja

      A zbog srpske dubrovacke republike mi nekako oko srca istorijska milina!!! E sad tebi krivo,pa hajd da tu stranicu "iskinemo"!

    • 13. mart 2017 | 19:53

      ja

      @ja

      što se tiče crnogoraca,oni su više hrvati već srbi. crnogorac i hrvat iz hercegovine su jedno te isto pleme. usporedite malo fizionomiju,boju kože i sl.,pa onda svojatajte crnu goru. a i rodonačelnik vam je iz iste sorte.katolik iz crvene hrvatske. prodo čovek veru za večeru,pa nastali srbi. kasnije vas osmanlije proširile balkanom.

    • 13. mart 2017 | 19:55

      LB

      @ja

      Imam komšije Horvate Srbe tako da ne lupetaj! Petrovići,Dragojevići,Dedići,Janjići,Bogdanovići- sve zvučna imena a ustvari Srbi

  • 54

    13. mart 2017 | 19:01

    TREBA DA GA JE SRAMOTA

  • ja

    13. mart 2017 | 18:59

    reče mislav HORVAT do kad će srbi verovati u bajke

  • Dragan

    13. mart 2017 | 18:59

    Biti crnogorac nije greh Samo sramota

  • Kometasafo

    13. mart 2017 | 18:57

    Šta priča bosančeros,ko je okupirao Crnu Goru!

    • 13. mart 2017 | 19:52

      Baby

      @Kometasafo

      Ma Srbi brate, svima za sve krivi.. Sta ceš, kompleks... Nemaju Beograd, Kruševac, Novi Sad.. No mrčeno Cetinje i Budvu (Šabački vašar)

    • 13. mart 2017 | 19:53

      Cika Velja

      @Kometasafo

      Nijesam ja,ociju mi...!!!

  • Budvanin

    13. mart 2017 | 18:41

    E jado, imas li ti obraza ? Crnogorci su Srbi, vazda bilo, vazda ce i bit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA