≫ 

DIVLJI ZAPAD I PIRATI STIŽU U HRVATSKU: Otvara se Gardaland u komšiluku, evo koliko će koštati karte (FOTO) (VIDEO)

“Hrvatski Gardaland” će biti usmeren na dnevnu zabavu, dok su za večernji program predviđeni koncerti, filmske projekcije i drugo

  • 7

Na 4 kilometra južno od centra Biograda na Moru, uz glavni magistralni put, 1. juna otvoriće se zabavni vodeni park, po ugledu na italijanski Gardaland.

NA SAMO NEKOLIKO SATI OD BEOGRADA otvara se balkanski VODENI DIZNILEND!

Park će imati tri tematska dela, koji će biti podeljeni prema vrstama vožnji i publici - Pirati, Divlji zapad i Svemir. Svaka celina imaće svoje ulaze. Biće usmeren na zabavu preko dana, dok će večeri biti rezervirane za koncerte, filmske projekcije...

Foto: funparkmirnovec.com Foto: funparkmirnovec.com

- Biće to prvi hrvatski zabavni park koji će podsećati na italijanski Gardaland, odnosno na čuvene tematske parkove u floridskom Orlandu - rekao je direktor parka Franjo Koletić.

Foto: funparkmirnovec.com Foto: funparkmirnovec.com

“Hrvatski Gardaland” će biti usmeren na dnevnu zabavu, dok su za večernji program predviđeni koncerti, filmske projekcije i drugo.

Foto: funparkmirnovec.com Foto: funparkmirnovec.com

U park će se prvobitno uložiti 15 miliona evra, ali ulaganja bi mogla i da se povećaju i na 25 miliona. Ulaz će biti od 20 do 27 evra, prenosi 24sata.hr.

Karte će moći da se nabave i po povoljnijoj ceni. Biće dostupne i sezonske ulaznice ali i popusti za ranoranioce.

Foto: funparkmirnovec.com Foto: funparkmirnovec.com

Kartu će biti jeftinije kupiti onlajn, a deca će na rođendan imati besplatan ulaz.

Biće i popusta na grupne posete, paketa za školske izlete i posebne ponude za korporativne događaje i tim bildinge, a biće i VIP ulaznica za brzinski obilazak parka.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    15. mart 2017 | 13:09

    Код нас је Дивљи запад и пиратство одавно.Улазнице су бесплатне...

  • Zlo i naopako

    15. mart 2017 | 17:13

    Sto bi to nas zanimalo?Nebitni su!

  • Toga je pun zapad

    15. mart 2017 | 23:49

    Ovo im je veliki propust i trosak na duze staze sumnjam u takav projekat.Pazite ljudi na zapadu imaju takvih zabavnih parkova na bacanje.A kada idu da putuju po svetu hoce da vide ono sto kod kuce nemaju uvek.Stranci idu negde da vide more i obalu a ne ono sto imaju kod kuce.Kod nas dolze u lud provod i festivale kod njih zbog mora.Sumnjam da ce gubiti vreme na zabave a znajuci nas balkanski mentalitet lokaci ce to brzo izgustirati...I ne vidim da ce im se takva investicija isplatiti na duze staze,sve mi smrdi da ce na kraju istruliti.Ali dobro mozda ja lose predpostavljam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA