• 87

MUP: Jankovićev skup nije prijavljen u skladu sa zakonom

To se ističe u odgovoru Gatarića povodom navoda iz Jankovićevog tima koji je želeo da prijavi skup za subotu u Hercegovačkoj ulici

  • 87

Načelnik Policijske stanice Savski venac Radovan Gatarić rekao je večeras da pristalice predsedničkog kandidata Saše Jankovića nisu u skladu sa zakonom prijavile skup koji žele da održe.

Janković: Ljudi u Pazaru vekovima žive zajedno

Janković: Vratićemo osmeh građanima

- Prijave javnih skupova moraju biti uredne i u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije. Zato ističem da svi zainteresovani koji žele da prijave neki skup na teritoriji PS Savski venac, to mogu da učine u bilo kom terminu održavanja skupa, ali je važno da to urade u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju - rekao je načelnik Gatarić, a saopštio je MUP.

To se ističe u odgovoru Gatarića povodom navoda iz Jankovićevog tima koji je želeo da prijavi skup za subotu u Hercegovačkoj ulici.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Janković je na tviteru naveo da je između poseta Smederevskoj Palanci i Požarevcu saznao da je policija "fizički odbila da primi našu prijavu skupa u Savamali".

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • Nena

    Niko, pa ni bivsi Zastitnik gradjana ne mogu biti iznad zakona.

  • Shone

    On je tu samo da sprovede malo brže ove zakone koji su protiv građana već doneti svako od njih koji je za evropu isto će da radi

  • nena

    A stalno govori kako on radi sve po zakonu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima